≫ 

"Ne smete od Čovića da zucnete": Trener Mornara brutalno isprozivao sudiju na meču sa FMP-om

Trener Mornara ušao je u oštru raspravu sa hrvatskim arbitrom i "pecnuo" predsednika Crvene zvezde

  • 84

Spektakularnu utakmicu između Mornara i FMP-a u ABA ligi ove večeri obeležio je i detalj iz četvrte četvrtine kada je trener domaće ekipe, Mihailo Pavićević potpuno izgubio živce zbog jedne sudijske odluke i zbog toga uputio opasku na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića.

Prišao je Pavićević veoma besan glavnom sudiji meča, Tomislavu Hordovu, ali očigledno nije primetio da mikrofoni nisu bili isključeni, pa je hrvatskog arbitra prvo zapitao "kako ga nije sramota da sudi pojedine faulove".

Međutim, nije se na tome zaustavio, pošto je nakon toga uputio i opasku na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića, istakavši indirektno da zbog njega Mornar ima loš tretman na meču sa FMP-om.

- Kako vas nije sramota? Ne smete od Čovića da zucnete - rekao je Pavićević Hordovu, a onda je nastavio sa "rafalnom paljbom" zbog čega je zaradio tehničku grešku.

FMP je na kraju odneo veliku pobedu u jednom od najefikasnijih mečeva ikada u ABA ligi (113:102), a Trent Frejžer je bio nadomak rušenja istorijskog rekorda po broju postignutih poena na jednoj utakmici. Ubacio je 45, a upravo je Daron Rasel iz Mornara držao prethodni postigavši 47.

Pogledajte detalj iz poslednje četvrtine u snimku na početku vesti.

Video: Zvezda udarila novu recku u ABA ligi: Split mučio šampiona samo jedno poluvreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA