≫ 

Morant optužen da je tukao maloletnika: Zvezda Grizlija tvrdi da se "branila"

Policija je istakla da je tužilac odbio krivično gonjenje

  • 0
Dža Morent Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Memfisa Dža Morant je optužen za navodno udaranje maloletnika.

Kak oprenosi TMZ , NBA Ol-star i njegov prijatelj iz detinjstva, Davonte Pak, su navedeni u tužbi u kojoj se tvrdi da je košarkaš udario neidentifikovanog 17-godišnjaka. Otkriveno je da je slučaj pokrenut i podnet u okrugu Šelbi u tenesiju 2021. godine, ali je onda zapečaćen. Ipak, otkriveni su svi detalji. Prijavljeno je da se Morant upustio u žestoku raspravu sa tinejdžerom tokom utakmice u julu u njegovoj kući, pri čemu ga je „slučajno“ udarila lopta koju je bacio neimenovani tinejdžer.

Morant se potom bacio na osobu sa „stisnutom pesnicom" i oborio je na zemlju. Nakon prvog udarca, usledilo je još 12.  Posle incidenta, pik prve runde drafta je tvrdio da se branio i da je reč o „samoodbrani“. Morant je preneo nadležnima da mu je maloletnik pretio posle događaja.

Pored toga, igrač Grizlija rekao je policiji da je neimenovani tinejdžer „pretio verbalno“ da bi „se osvetio“. Potom, je dodao da su "on i njegova porodica bili uplašeni tom izjavom".

Trenutno je nejasno šta tužilac traži u predmetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA