Oglasio se direktor Evrolige zbog Zvezde, pomenuo i Kampaca

Zbog ove kazne, Fakundo Kampaco, koji je bio najveće pojačanje, neće moći da pomogne crveno-belima sve do 28. februara

  • 62
KK Crvena Zvezda - Barselona Foto: Nikola Tomić

Direktor Evrolige Maršal Glikman oglasio se nakon što je ta organizacija kaznila Crvenu zvezdu sa zabranom registrovanja igrača, ali i novčano, te naglasio da su crveno-beli obećali da neće više kršiti finansijski fer-plej.

- Ovo jeste razočaranje, jer svi mi želimo da vidimo najbolje igrače na terenu. Frustrirajuće je kada ozbiljni finansijski prekršaji kluba sputvaju odlične igrače da budu registrovani do februara. U kancelarijama lige, dobili smo reč da će svi klubovi poštovati ista pravila, zato je i usledila ovakva kazna. Bitno je da smo prevazišli ovo sve, ali je bitno i da Crvene zvezde zaista bude posvećena poštovanju svih regulativa ubuduće. Verujem da će tako i biti, iz onoga što sam čuo u razgovoru sa klubom - rekao je Glikman.

Zbog ove kazne, Fakundo Kampaco, koji je bio najveće pojačanje, neće moći da pomogne crveno-belima sve do 28. februara, a novčano će tim sa Malog Kalemegdana morati da plati i 25 hiljada evra.

Video: Petrušev: Dogovor je bio da pravimo faul u poslednjem napadu Barse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. januar 2023 | 14:14

    Taj veliki vernik, srbin Bodiroga??? Isti kao njegov brat Aco Petrovic. Radujte se Franjevci, mozete samo za ovo!!!

  • nibrS

    4. januar 2023 | 14:19

    Reče lik iz KK Crvena Zvezda Beograd neki dan, koji je navodno za nešto odgovoran u istom klubu, da postoji "ta nekakva njihova kazna" ali su praznici na zapadu razlog zbog neregistrovanja Kampazza a ne ta ista kazna... Te bajke prolaze u Srbiji na Pinku ali nikako i nikada u Euroligi...

  • Bgd

    4. januar 2023 | 14:00

    Misli Covic da moze da radi sta hoce,nije ovo aba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA