≫ 

Oglasio se Čović posle kazne Evrolige: "Očekivano, sve se radi da Zvezda ne bude to što jeste"

Prvi čovek crveno-belih kratko reagovao na kaznu koju su crveno-beli dobili od elitnog takmičenja

  • 50
Nebojša Čović Foto: MN Press

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, kratko je reagovao u izjavi za Nova.rs nakon kazne koju je klub dobio od Evrolige zbog koje neće moći da registruju Fakunda Kampaca bar do marta.

Zvezda je kažnjena sa 25.000 evra i zabranom registrovanja novih igrača i trenera do 27. februara, što znači da najveće pojačanje Fakundo Kampaco neće moći da igra bar do marta u Evroligi, što je težak udarac za crveno-bele.

Čović je kratko na to reagovao u svom stilu, istakavši da je ovakva odluka očekivana, jer se sve radi da Zvezda ne bude to što jeste.

- Pa dobro, ko zna zašto je to dobro. Oglasio se klub, pogledajte šta je rekao, a mi ćemo dalje pričati kasnije, sada sam na nekom sastanku. Klub se oglasio. Očekivano je to za nas bilo, sve se radi da Zvezda ne bude to što je - rekao je Čović.

Video: Trener Mornara poludeo zbog odluke sudije: Ne smete zbog od Čovića da zucnete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    4. januar 2023 | 16:32

    Čoki, probaj sad nešto sa onim UPPR. Ono kad dug od 16 miliona pretvoriš u 16000, pa promeniš ime kluba , a drugi zamrzneš na pet godina, pa ga opet odmrzneš, a za to vreme onaj prvi se takmiči , a titule se pišu onom zamrznutom, ona tvoja ćiribu magija, a svi su protiv tebe i Srbije, a samo ti pošten, jadan, sam protiv svih. Šteta što oni ne gledaju Pink, da malo opleteš po njima.

  • 1970

    4. januar 2023 | 15:31

    CIA snajka CIA

  • Bgd

    4. januar 2023 | 15:38

    Stvarno nema smisla svi su protiv nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA