≫ 

Unija igrača Evrolige je uz Zvezdu: "Očekujemo uskoro ukidanje kazne i Kampaca na terenu"

Crveno-beli prema aktuelnoj kazni ne mogu da računaju na Argentinca do marta

  • 40
Fakundo Kampaco, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde žestoko su razočarani posle odluke Evrolige da Fakundo Kampaco ne može da bude registrovan do kraja februara za igranje u Evroligi.

Razočarano je i rukovodstvo Crvene zvezde, koje je izdalo dva saopštenja, jedno u kojem navode da će se pravno braniti svim sredstvima, kao i drugo u kojem su pozvali predsednika Evrolige Dejana Bodirogu i direktora Maršala Gilkmana na hitnu reakciju.

Ipak, prema informacijama španskog portala "encestando", tinja nada da bi odluka Evrolige mogla da se promeni.

Naime, kako navode, nakon što je Unija igrača Evrolige (ELPA) imala uvid u dokumenta, dugovanja i transfera i nakon što su dobro upoznati sa celim kontekstom oko kazne Crvene zvezde, izrazili su podršku Kampacu uz nadu da će ga uskoro videti na terenu, nakon što srpskom klubu bude ukinuta zabrana registracije igrača.

Kako je Zvezda u novom saopštenju potvrdila, sva dugovanja su izmirena, to je potvrdio i Maršal Gilkman u izjavi, a za sada je nejasno kakav je prekršaj konkretno u pitanju, kome se i koliko duguje ili se dugovalo, pa je to izazvalo ovakvu reakciju Evrolige i žestoku kaznu za klub.

Video: Čović: Uradili smo sve što je do nas da registrujemo Kampaca za Evroligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Comi

    4. januar 2023 | 21:57

    Pa naravno da trebaju da ga registrujujel su platili dugovanja ?Jesu ,pa šta izmišljate toplu vodu.Platiš struju oni ti kažu nisi platio na vreme uključićemo ti za nesec dana ,smešno i jadno.Kad duguje Barselona ili Real nikom ništa čim dzguju srbi kazni ih .

  • TADIJA ZEMUN

    4. januar 2023 | 21:35

    naravno jevreji su uvek i svuda,mrze SRBE,oni se pitaju za sve sto se dogadja u svetu,al valjda ce i njima neko stati na put,svi normalni ljudi su uz ZVEZDU i nikom nista nije jasno, samo su idioti i bagra protiv ZVEZDE.....kome smeta jaka ZVEZDA......

  • Veci katolici od pape

    4. januar 2023 | 23:53

    Verovatno samo iz jednog kluba nisu uz Zvezdu, iz kluba koji nije ni zasluzio rezultatom ovogodisnju Evroligu nego mutljavinom. Pa onda takvi moralisti ovde pricaju o moralu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA