Krvav jurio da bije Lebrona, a sad je "mortal kombat" potezom prestravio i najprljavijeg igrača NBA lige

Novi haos na terenu u najprestižnijem košarkaškom takmičenju

  • 0
Ajzea Stjuart, Drejmond Grin

Printskrin: Youtube/Swish NBA

Poslednjih dana su povišene tenzije uNBA ligi, pa smo tako nedavno videli jedan klasičan nokaut, kada je Franc Vagner  iz Orlanda završio patosiran od strane Kilijana Hejsa iz Detroita, a sada je ponovo na meču Pistonsa nastala frka na terenu.

Ovoga puta je u glavnoj ulozi bio Ajzea Stjuart na jednoj, kao i Drejmond Grin na drugoj strani, što nije iznenađenje, jer je u pitanju sasvim sigurno najprljaviji igrač u NBA ligi.

Grin je često provocirao i Nikolu Jokića u nekim međusobnim duelima, posebno u plej-of mečevima, ali mu Nikola nije odgovarao.

Ali, sada se očigledno namerio na pogrešnog čoveka, pa je tako dobio odgovor Ajzee Stjuarta, i to žestok, kakav sigurno nije očekivao.

Tokom napete završnice, koja je na kraju rešena na lud način, uz dve trojke na obe strane u poslednjim sekundama meča, došlo je do duela pod košem između Grina i Stjuarta.

Grin ga je povukao za dres, ali je onda usledio odgovor, u "mortal kombat" stilu.

Ajzea Stjuart, Drejmond Grin, NBA liga

Foto: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Stjuart ga je ščepao za dres i povukao ka sebi poput "Škorpiona" iz Mortal kombata.

Zatim mu se uneo u facu, a jasno je bilo i Grinu da se sa ovim momkom ne treba šaliti, pa je spustio tenzije i pokušao da izađe iz ove frke što pre.

Na kraju su i Stjuart i Grin isključeni iz igre od strane sudija zbog ovog sukoba.

Podsetimo, Ajzea Stjuart je svojevremeno imao i žestok sukob sa Lebronom Džejmsom, kada ga je ovaj laktom zakačio u slepoočnicu u raskrvario mu lice.

Zbog toga je poput buldožera krenuo ka njemu, rušio sve pred sobom, a oni koji su pokušavali da ga zaustave su padali kao kegle oko njega.

Na kraju su gotovo svi sa klupe morali da utrče na teren, ne bi li ga sprečili da se dokopa Lebrona, koji je zbunjeno gledao na drugoj strani terena.

Video: Neviđen NBA haos: Besan i krvav jurio Lebrona po celom terenu da ga prebije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA