≫ 

Anđušić raspoložen posle pobede, o duelu sa Džejmsom: "Probao sam da mu "prodam" fintu, ali poznaje me"

Važna pobeda za crno-bele

  • 0
Košarka Evroliga Partizan Monako Foto: MN Press/Marko Metlaš

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Monaka rezultatom 100:80, u okviru 17. kolaEvrolige, a utiske nakon odlične partije izneo je košarkaš crno-belih Danilo Anđušić.

- Nije mala stvar pobediti Monako. Monako je sjajan tim, popunjen na svim pozicijama i mislim da su jedni od favorita za tih prvih četiri, pet mesta u Evroligi. Igraju sjajno i u Francuskoj i u Evroligi. Nije bilo lako. Znali smo da nas očekuje jedna teška utakmica, ali mislim da smo od prvog do poslednjeg minuta odigrali jedan ozbiljan meč, kako u odbrani, tako u napadu. Drago mi je da smo otvorili ovu godinu pobedom, i da smo nastavili taj pobednički niz, i pre svega, da smo obradovali ove navijače. Podrška koju nam pružaju iz uzrtakmice u utakmicu je neverovatna i naravno da nam prija i znači to što dolaze u ovolikom broju. Hteo bih da im se zahvalim na tome. Mi smo gospoda, ja to uvek kažem. Još jednom smo pokazali kakvo gospodsko navijanje imamo i to je pokazatelj kakve navijače imamo - počeo je Anđušić, pa nastavio.

- Mnogo puta sam, i u onim trenucima kada nije bilo baš lako, govorio da svaki igrač veruje u ovaj tim. Verovali smo da možemo mnogo. Naravno, posle ovoga treba da ostanemo sa dve noge na zemlji. Još ništa nije urađeno. Očekuje nas težak januar, ali nadam se da ćemo nastaviti sa ovako dobrim igrama i sa pobedama.

Susreo se Anđušić sa bivšim saigračima...

- Imao sam tu neku, ekstra motivaciju, da igram dobro protiv njih. Ispalo je kako je ispalo. Trudim se da u svaki meč uđen na isti način, bez obzira ko je na drugoj strani, tako da, eto, odigrao sam dobro večeras. To je iza nas, i verujem da možemo da nastavimo ovako dobro.

KK Partizan Foto: MN Press

- Mislim da možemo daleko. Pokazali smo da možemo da igram oprotiv svakog, i to je velika stvar. Ni jedna ekipa nas nije nadigrala, pogotovo sada, kada smo "okrenuli" ceo krug. Imali smo mečeve koje smo gubili na našim greškama, i u poslednjim sekundama, što znači da ni te utakmice nisu bile toliko loše. Sve je moguće. Idemo korak po korak. Ne treba da letimo.

Prilikom šuta, imao je Anđušić poznatu fintu, ali nekadašnji saigrači su se snašli...

- Probao sam u prvom poluvremenu Majku (Majk Džejms) da "prodam" tu fintu,, iako sam bio sam da šutnem, ali on me dobro poznaje i nije skočio.

Za kraj je govorio i o bivšim saigračima...

- Svi su oduševljeni atmosferom ovde. Vide da uživam ovde. Komentarisali smo situaciju ovde. Drago mi je da i oni igraju dobro ove sezone i nadam se da će i oni nastaviti u dobrom ritmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA