Čović uputio javnu poruku svim navijačima Zvezde: Mobilizacija...

Prvi čovek crveno-beli poziva zvezdaše na oprez

  • 54
Nebojša Čović Foto: MN Press

Gostujući na TV Pink, gde je govorio o trenutnoj situaciji u kojoj se našao njegov klub, predsednik KK Crvena zvezda na kraju emisije imao je i poruku za navijače crveno-belih!

Naime, Čović smatra da je veoma važno da zvezdaši prate stanje, jer neko pokušava da sruši Zvezdu. Otuda je i uputio javni poziv.

- Ono što koristim ovu emisiju jeste da pozovem sve zvezdaše na opštu mobilizaciju i praćenje šta se javno događa, kakav i koliko je napad na Zvezdu da proba da se sruši. Ta priča, znate mi ćemo biti prvi u fudbalu, a oni u košarci, može - samo kad se dogovorite s nekim. Sa mnom se niko nije dogovorio niti će se dogovoriti na tu temu. Mobilizacija - jasan je bio Čović.

Govorio je Čović nešto ranije da "druga strana" pokušava da istisne Zvezdu i dođe do licence u Evroligi.

- Kao da neko ne želi da Zvezda bude u TOP 8. U prethodnim sezonama u ABA svašta je rađeno od naših rivala, ali se nije uspelo. Ove godine su dobili 500.000 od države da plate u EL. Sad kreće priča dalje. Kako preskočiti Zvezdu koja je neprekidna u EL i doći do licence da se Zvezda grune u stranu. Zato se prezentuje priča o Areni i ambijentu.

Video: Jokić i Dončić mnogo vole Zvezdu, od njih sam naučio psovke na srpskom: Kampaco o zvezdama NBA-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    6. januar 2023 | 10:48

    Ovog treba izbaciti iz sporta hitno. U svemu vidi zaveru,i za sve mu je kriv neko drugi. Unosi mrznju medju navijacima,a i medju obicnim gradjanima.

  • Pa čoveče

    6. januar 2023 | 10:07

    Badnji dan je, jel realno. Ugasio si ti CZ odavno

  • 1992.

    6. januar 2023 | 11:20

    On ovde poziva na nasilje?!?! Zlo nevidjeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA