≫ 

Natho i Rikardo u grotlu Arene, oduševljeni ambijentom, "ljubomorni" što nemaju istu energiju na stadionu

Još jedan spektakl svojim prisustvom uveličali fudbaleri Partizana

  • 10
rikardo i natho Foto: MN Press

Privilegovani prisustvom još jednom košarkaškom spektaklu u Areni bile su i vedete Fudbalskog kluba Partizan Rikardo Gomeš i Birbas Natho. Crno-bela porodica na okupu, košarkaši su lokomotiva čitavog SD u ovom trenutku, i šire dobru energiju na sve ostale klubove, ali ne zaostaju mnogo u tom pogledu ni fudbaleri koji su, ako je to neko zaboravio usled duge pauze, izborili proleće u Evropi (dvomeč sa Šerifom u Ligi konferencija).

Ambijent koji je nosio igrače Željka Obradovića do četvrte uzastopne evroligaške pobede, očarao je Partizanov fudbalski duo koji nije skidao osmeh sa lica. Navijači su ih dočekali kako i dolikuje, aplauzima.

Natho se posebno obradovao sunarodniku Madaru i onome što mladi Izraelac konstantno daje ekipi kroz Evroligu. Sjajni plejmejker je i protiv Monaka bio jedan od najboljih, potvrdio klasu i nagovestio visoke domete u nastavku sezone.

Rikardo i Natho su punih srca napustili Arenu, pomalo i ljubomorni što ovakav ambijent nemaju na svakoj utakmici koju oni igraju u Humskoj.

natho i madar Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    6. januar 2023 | 17:39

    Imace kad dodje normalna uprava koja zeli Partizanu dobro!

  • Mile Kazanova

    6. januar 2023 | 18:01

    Fmp je gledao Vladimir Tica... hahahaha 😂

  • ljubav protiv izdaje

    6. januar 2023 | 18:11

    razlika je gospodo sto ovdje ne vazi tel poziv koji se ne odbija..ovdje je srce i ljbav a tamo izdajnici i prevetanti..jasno ko dan..zna to natko..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA