Ivanović hvalio ekipu i poručio: "To što Kampaco ne igra je loše za sve koji žele da gledaju košarku"

Trener crveno-belih je imao reči hvale na račun svojih igrača

  • 11
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN press

Košarkaši Crvene zvezde su slavili protiv Valensije sa 77:75 u 17. kolu Evrolige, čime su došli i do svoje devete pobede.

Zvezda je dobila Valensiju, što je i odlična uvertira pred sva dešavanja koja je očekuju iduće nedelje, kada će igrati duplo kolo Evrolige protiv Reala iz Madrida i Monaka u Pioniru.

Reči hvale na račun tima imao je Duško Ivanović, koji se dotakao i poslednjih pet minuta susreta.

- Utakmica je bila baš, baš teška. Igrali smo protiv ekipe koja je veoma talentovana u napadu i koja igra sjajno u tranziciji, a unutrašnji igrači su veoma dobri. Celu utakmicu smo igrali sjajnu odbranu, ali imali smo problem u poslednjih pet minuta. U napadu nemamo jasne ideje kako da damo lake poene. Konačno smo imali malo sreće u poslednjem napadu, nasuprot prethodnoj utakmici protiv Barselone - istakao je Ivanović, koji se dotakao i slučaja Fakundo Kampaco.

- To što Kampaco ne igra je loše ne samo za nas već i za sve koji žele da gledaju košarku. On trenutno ne može da igra, ali mi moramo da se borimo i bez njega.

Imao je Ivanović i reči hvale na račun Dalibora Ilića, koji je imao ulogu u večerašnjoj pobedi crveno-bele ekipe.

- On je u ABA ligi i sada i u ovoj utakmici pokazao da može na njega da se računa jer je odigrao sasvim solidno. Svaka utakmica je različita i zavisno od protivnika zavisi i ko će da igra. Niko nema ništa garantovano i svi mogu da igraju, ali je najbitnije da kada god neko uđe u igru bude spreman da doprinese, -naglasio je Ivanović, koji je konferenciju zaključio time što je svima poželeo srećan Božić.

Video: Ivanović: Sa ili bez Kampaca naši ciljevi su svuda isti jer basket je basket

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    6. januar 2023 | 23:51

    Vodiš ti nas u Top 8 vidim ja. Jedino administrativnim putem mogu da nas spreče.

  • SrbskiBek

    7. januar 2023 | 00:42

    GOSPODINE IVANOVICU !!!! KAPA DOLE !!!!! To sto ste vi uradili sa jednom "prosecnom" ekipom je ...VRH !!!! Vole vas DELIJE i svi posteni SRBI !!!! Samo radite svoj posao i granice ce biti ..veoooma dalekeee !!!!

  • supergnu

    7. januar 2023 | 01:43

    Ako mene neko pita ali nsjiskrenije, mislim da bi rumeni sa ovim igracima izgubio najmanje 25 razlike. Ne zezam se sada...🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️❤️❤️🤍🤍❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA