Bogdanović dvocifren u teškom porazu Atlante: Lejkersi ubacili čak 130 poena i zakuvali čorbu Hoksima

Izgleda da se tim iz Los Anđelesa konačno budi

  • 1
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug - AP

Nije uspeo Bogdan Bogdanović da kao Nikola Jokić pokloni pobedu ljubiteljima košarke u Srbiji povodom najradosnijeg praznika. Njegova Atlanta doživela je debakl na zapadnoj obali na gostovanju Lejkersima - 130:114.

Srpski košarkaš bio je sasvim korektan, pošto je meč završio sa 10 poena uz tri skoka i dve asistencije za 29 minuta provedenih na terenu. Šutirao je isključivo za dva poena, gde je imao 3/7 iz igre, a sa linije penala bio je besprekoran sa 4/4.

Njegov saigrač, magični Tre Jang bio je najefikasniji sa čak 32 poena, ali ni to nije bilo dovoljno da se ukroti Lebron Džejms koji je na drugoj strani imao dabl-dabl od 25 poena i 10 asistencija.

Na to treba dodati da je KendrikNan odigrao jednu od boljih partija sa 23 poena, da je Denis Šruder takođe imao 21 poen, te da su Tomas Brajant sa 19 poena i 13 skokova, te Rasel Vestrbuk sa 18 poena i 11 uhvaćenih lopti takođe imali po dabl-dabl.

Dakle, bilo je previše raspoloženih pojedinaca kod Jezeraša, koji su meč rešili u drugoj četvrtini. Razliku su potom bez mnogo muka održali kroz čitavo drugo poluvreme.

Lejkersi sada stoje na skoru 18-21, a ovo im je bila četvrta vezana pobeda i sve su bliži mestu u plej-inu, dok Atlanta počinje da visi pošto ima isti skor na Istoku.

Video: Bogdanović posle ludog rođendanskog provoda na treningu Orlova: Cepa mrežicu kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toxi

    7. januar 2023 | 09:57

    Dvocifren?! A on jedva dao 10 poena za pola sata igre. Bio i ostao prosečan igrač za NBA-a standarde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA