Hteli ga brojni Evroligaši, pominjao se i Partizan, on ih sve "odjavio": Ostaje u "G ligi", želi samo SAD

Ipak se odlučio na ovaj potez...

  • 1
Tajler Dorsi Foto: MN Press

Tajler Dorsi je dobio otkazu Dalasu, povratak u Evropu je bio neminovan, no ipak, odlučio je Grk da ostane u "G ligi" i da proba da pronađe novi angažman u najjačoj ligi sveta.

Dorsi je igrač koji se već neko vreme pominje kao potencijalno pojačanje mnogih evropskih klubova, gde su najuporniji bili iz Olimpijakosa i Fenerbahčea, dok se u nekoliko navrata "stidljivo" pominjao i interes Partizana, što su pominjali određeni domaći mediji.

Međutim, Dorsi je odlučio da se još ne vrati put Evrope, već da ostane u SAD i potpiše ugovor sa razvojnim timom Dalasa, gde je već igrao u nekoliko navrata tokom sezone.

Američki mediji su preneli i da je Dorsi navodno trenirao sa Lejkersima, ali je očigledno odlučio da se ponovo vrati u Teksas gde je već bio. Pred Dorsiju je i ključnih 10-ak dana, nakon kojih će i zvanićno znati - da li ostaje u NBA ili je zvanično vreme za povratak u Evropu, pošto je to rok za slobodne igrače da pronađu angažman.

Video: Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA