Šta se ovde dešava? Evroliga objavila video podrške Kampacu, pa sve obrisala

Da li je neko zadužen za održavanje društvenih mreža zabrljao?

  • 12
Evroliga, Fakundo Kampaco Foto: MN Press; Printskrin: Instagram.com/euroleague

Velika bura digla se posle odluke Evrolige da kazni Crvenu zvezdu zabranom registrovanja novih igrača do marta, pa tako Fakundo Kampaco, najveće pojačanje verovatno u istoriji kluba ne može da igra u elitnom takmičenju.

Koliko je Kampaco kvalitetan, pokazao je i na poslednjem meču Zvezde protiv MZT-a, pošto u ABA ligi ima mogućnost da igra.

Zbog ove odluke, igrači Zvezde pokrenuli su zajedno sa navijačima akciju "#FreeFacu", gde zahtevaju da se Argentincu dozvoli da igra, pošto je Zvezda izmirila potrebna dugovanja zbog kojih je bila pod zabranom registrovanja novih igrača.

Igrači su na meč protiv Valensije izašli u majicama na kojima je pisalo "FreeFacu", a taj hešteg može se videti masovno na svakoj objavi Evrolige na društvenim mrežama.

I sami moderatori napravili su jedan video u kojem su deo posvetili upravo ovoj akciji košarkaša Zvezde. Čak je i sama Evroliga na Instagramu imala objavu sa heštegom "FreeFacu", što je šokiralo sve, jer su ga upravo oni i "zarobili".

Zanimljivo je da je taj stori odmah i skinut, pa je pitanje da li je neko napravio grešku od moderatora koji održavaju društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    9. januar 2023 | 09:16

    Providno. Čim prodje Real eto njega.

  • sramota

    9. januar 2023 | 08:05

    Lagano spremanje terena za ublažavanje kazne čim prođe Real

  • Semajlirane_pufne

    9. januar 2023 | 10:30

    Stitite orlove,medvede,podstanare...prvi covek Euroleague Srbin a igra kako svira Real Madrid!!! Strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA