≫ 

"Svima je jasno o čemu se radi": Lazić bez dlake na jeziku o situaciji sa Kampacom

Bura se i dalje ne stišava

  • 29

Košarkaši Crvene zvezde će u utorak od 19 časova dočekati ekipu Real Madrida, u okviru 18. kola Evrolige. Neće biti u sastavu Luke Vildoze zbog povrede, kao ni Fakunda Kampaca koji i dalje nije registrovan, a upravo o tome je pred sutrašnji meč govorio i kapiten Zvezde, Branko Lazić.

- Još ne znam u čemu ćemo izaći. Što se tiče cele njegove situacije, svima je već jasno o čemu se radi. Juče je Evroliga na svoj zvaničan profil postavila sliku onih majica koje smo nosili u Valensiji, da bi ih nekoliko sati kasnije skinula. To je, onako, malo čudno... Nadam se da će se to što pre rešiti i da ćemo biti u punom sastavu u svim utakmicama koje igramo - rekao je Lazić.

Crveno-beli moraju na različite načine da pripremaju mečeve Aba lige i Evrolige, s obzirom na situaciju oko iskusnog argentinskog plejmejkera.

- Teško je, ali moramo da se navikavamo na svaku situaciju. Sada je situacija oko njega takva, ponavljam, nadam se da će se to što pre rešiti i da nećemo imati tih oscilacija. Na nama je da nastavimo u istom ritmu i da se adaptiramo - istakao je Lazić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratia

    9. januar 2023 | 19:49

    Čekaj, jel istina da su vodili već registrovanog igrača FMP-a, malog Toplica, da bude u sastavu u Valensiji pa sada Milija Vojinovic mora da suspenduje decka na godinu dana da ne bi izgubili službenim rezultatom protiv Valensije. Izgleda da legendu polako počinje da hvata deminencija ali sve će mu kompleksasi od Duleta oprostiti.

  • 1389

    9. januar 2023 | 19:08

    Svima je jasno da igraš za FMP

  • DLZ

    9. januar 2023 | 19:43

    Lepo su vam objasnili da vas coki mulja sa papirima.Nije u pitanju kampaco vec vas klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA