≫ 

Petrušev o borbi sa džinom Reala: "Morali smo više da uđemo u fajt sa Tavaresom"

Centar Zvezde smatra da je ekipa mogla bolje u pojedinim fazama meča protiv renomiranog rivala

  • 0
filip petrušev Foto: Telegraf.rs

Kao i na prethodna dva meča, Filip Petrušev je, uz Nedovića, bio najbolja i najprecinzija, i najhrabrija napadačka opcija Zvezde, ali večeras su crveno-beli udarili o zid koji se zove Real. Preciznije, udarili su u džina po imenu Valter Tavares. Upravo je Petrušev, u direktnom duelu sa ovim gorostasem, mogao da se uveri u snagu centra Reala koji je, bez dileme, najzaslužniji za to što su Madriđani odneli ubedljivu pobedu iz hale "Pionir".

Momak sa Zelenortskih ostrva bio je nenadmašan protiv crveno-belih.

- Na kraju velika razlika za njih, ali mislim da smo bili u utakmici negde do kraja treće deonice kada su oni napravili razliku, a mi energetski i fizički pali. Nismo igrali ništa na kraju treće i u četvrtoj četvrtini - sabira utiske posle meča Petrušev, koji je Realu spakovao 17 poena.

Odmora nema. Za dva dana na istom mestu, desetkovana odsustvima nekolicine igrača, Zvezda čeka Monako - otud i pitanje da li može da se oporavi za sudar sa ekipom Saše Obradovića.

- Pa može, danas je baš puno igrača falilo, neki i neplanirano (Bentil, prim. aut), ali mislim da možemo da se oporavimo. Mislim da će biti drugačija utakmica, možda nam čak i više odgovara Monako jer nema veličnu u igračima kao Real.

Prirodno, nametnulo se pitanje - kako je igrati sa Tavaresom?

- Danas je bilo jako teško, pogotovo što on ide na svaki skok u napadu, ogroman je i gura, a nekako su sve na njemu svirali. Nije nam bilo lako. Mislim da smo mogli više da uđemo u fajt sa njim, nekako su bili agrsivniji, igrali su jače od nas a opet smo mi imali više faulova. Znači morali smo da se prilagodimo takvoj igri - sumirao je Petrušev.

Video: Jokić je mašina koja se ne zaustavlja: Ukradena lopta, pa vrhunska asistencija preko pola terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA