Srušio Zvezdu, pa na Tviteru javno pohvalio Delije

Lepe reči Tavaresa upućene najvatrenijim navijačima Zvezde

  • 14
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Real Madrid Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Košarkaš Reala Valter Tavares bio je nerešiva enigma za igrače Crvene zvezde u utorak veče i svakako najzaslužniji što je "kraljevski klub" sa +20 slavio u Pioniru!

Gorostasni centar meč je završio sa 17 peona i 12 skokova, dok je i pored tog učinka bio sjajan u odbrani i unosio je strah igračima Zvezde prilikom napada, pogotovo u prvom poluvremenu.

Nedugo posle gostovanja u Beogradu, Tavares se oglasio na Tviteru i jednom rečenicom je javno pohvalio navijače.

- Uvek je zadovoljstvo igrati protiv jednih od najboljih navijača u Evropi - poručio je Tavares i tako samo potvrdio i reči svog trenera Čusa matea koji je posle utakmice hvalio atmosferu.

Takođe, na društvenim mrežama se oglasio i Serhio Ljulj koji je napisao:

- Velika pobeda u ambijentu u kojem je uvek zadovoljstvo igrati. Sa koliko strasti ljudi u Srbiji doživljavaju košarku - istakao je Ljulj na svom Tviter nalogu.

Video: Morali smo više da uđemo u fajt sa Tavaresom: Petrušev o borbi sa džinom Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    11. januar 2023 | 09:57

    Ovakvu publiku imaju samo Zvezda i Partizan u celoj EL. Za klasu ispod su Makabi, Zalgiris, Olimpijakos i Fener mozda a ostali nemaju publiku nikakvu....

  • Aca

    11. januar 2023 | 11:38

    Zašto Raduljica nije ušao da malo fizički parira Tavaresu? I 5 lični da dobije ali bar ga je umorio i izbacio iz koloseka,ovako su zvezdini centri ko slamčice razbacani...Kuzmic je dao malo otpora ali slabo je to za onakvog centra...

  • VRS

    11. januar 2023 | 09:15

    Pa šta ćete tek da kažete kada budete gostovali pred navijačima Partizana? Tek ćete da vidite šta su pravi navijači sa tradicijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA