Demolirao Zvezdu u Pioniru, pa time zaradio epitet najboljeg u Evroligi: Centar Reala je MVP kola

S obzirom na to kakvo je izdanje pružio, nije nimalo čudno

  • 2
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Real Madrid Foto: MN PRESS/Ivica Veselinov

Košarkaš Reala iz Madrida su veoma ubedljivo slavili protiv Crvene zvezde u Pioniru sa 79:59, gde je poprilično dominantan bio Valter Tavares sa 17 poena i 12 skokova, a ovo izdanje mu je donelo i titulu MVP kola u čitavom takmičenju.

Tavares je bio poprilično raspoložen za igru, a nije imao ni propisnu odbranu od strane igrača Zvezde. Luka Mitrović je pokušao da ga sačuva na počektu meča, ali je bio nemoćan, da bi se potom izređali i ostali čuvari, ali je Tavares ostao isti.

Samo ga je u jednom momentu donekle sačuvao Ognjen Kuzmić, ali kada je i on izašao iz igre, Tavares je nastavio sa dominacijom.

Meč je završio sa 17 poena i 12 skokova, uz skoro nepogrešim šut iz igre - 7/8 za dva poena i 3/4 sa linije penala. Izuzev toga je dodao i još tri asistencije, četiri rampe, dok je samo na njemu sedam puta načinjen faul.

Video: Morali smo više da uđemo u fajt sa Tavaresom: Petrušev o borbi sa džinom Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ludo

    12. januar 2023 | 15:43

    Greska je sto Kuzma nije bio duze na parketu. Sve bi bilo drugaciji. Znam godine, kondicija,... Ali jednu utakmicu... Gotovo sad, idemo dalje💪💪💪

  • Vapaj

    12. januar 2023 | 15:30

    Robocap

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA