Sjajne vesti za Partizan: Najbolji igrač Baskonije propušta duel u Beogradu, "večitima" postigao 63 poena

Olakšavajuće okolnosti za crno-bele

  • 29
markus hauard Foto: youtube/Euroleague

Partizan pred sobom ima meč 19. kola Evrolige, gde će igrati protiv Baskonije (petak, 13. januar, 20.30), ali su crno-beli dobili i "lepe" vesti pred ovaj duel, pošto Španci u Beograd dolaze bez svog najboljeg igrača - Markusa Hauarda.

Kako je naveo klub, Hauard ima bolove u leđima koje je zaradio na meču sa Bajernom, te je odlučeno da on propusti ovaj duel u Beogradu kako bi se što bolje oporavio i spremio za naredne mečeve.

Ovo je i izuzetno dobra vest za Partizan, pošto se Hauard već jednom predstavio crno-beloj ekipi. On je u drugom kolu Evrolige postigao čak 33 poena protiv Partizana, od čega je dao i trojku za produžetak u poslednjim sekundama meča.

Međutim, nije samo Partizan s njim prošao kao "bos po trnju", već se isto desilo i sa Crvenom zvezdom, kojom je Hauard dao čak 30 poena u njihovom meču samo pet dana posle Partizana.

Sada će umnogome posao Partizana biti i lakši na svom terenu.

Video: Papapetru: Želimo da protiv Baskonije ispravimo loš utisak sa premijer u Evroligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    12. januar 2023 | 17:04

    Partizanu nije cilj da se prepucava sa zvezdom (nismo mi covic svake nedelje na pinku) vec da osvajamo titule i da se pokazemo u sto boljem svetlu u evroligi pored najmanjeg budzeta. A baskonija i zvezda su samo jedni u nizu na tom putu... Partizan sampion

  • .....

    12. januar 2023 | 16:56

    Hahahahhaha najjaci su mi ovi cigosi koji stalno nesto pisu i glume nesto do sada svakoj ekipi falilo po 2-3 igraca a oni se nasla da pricaju 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • Partizan

    12. januar 2023 | 16:30

    Nije samo najbolji igrač baskonije do sad za mene MVP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA