"Još mi zvoni u ušima": Komentator Evrolige oduševljen Zvezdom i Delijama

Crveno-beli su u četvrtak veče odigrali verovatno i najbolji meč u EL

  • 15
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Monako Foto: Mileta Mirčetić

Britanac Tim Long, novinar koji radi za Evroligu, bio je oduševljen atmosferom koju su navijači Crvene zvezde napravili u četvrtak veče na meču protiv Monaka!

Pionir je ponovo bio krcat i uživao je u predstavi crveno-belih košarkaša, kao i sam Long dok je prenosio utakmicu. Uostalom, to je i potvrdio nakon završetka iste.

- Još mi zvoni u ušima. Ništa kako košarka u Beogradu. Kakva je čast prenositi ovakvu utakmicu Zvezde u ovoj neverovatnoj atmosferi - napisao je Long na Tviteru.

Zvezda je, inače, odigrala verovatno i najbokji meč do sada u Evroligi. Vodili su praktično čitavu utakmicu i na kraju su slavili rezultatom 92:68.

Duel je obeležio i potez trenera Monaka Saše Obradovića koji je po ulasku na parket otišao do centra, kleknuo i poljubio grb Zvezde, a nije mogao ni suze da sakrije. Na taj način su očigledno "zakopane ratne sekire" i rešen je nesporazum koji su imali ranije.

- Sve je bilo što se mene tiče otvoreno. Samo jedna stvar. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam iz ove familije, ponikao ovde, svaki stepenik poznajem kada sam osvajao sa Nešom Ilićem i ostalima koji su tada bili, veliki je trud negde tamo ostavljen da bi ovaj tim doživeo to što jeste. U ovom momentu je redovan Evroligaš i najbolja ekipa poslednjih par godina. Bilo je emotivno i teško, teško za koncentraciju, ali hvala im na velikom dočeku i poštovanju. Drago mi je da sam se opet na neki način vratio u familiju - rekao je Obradović posle meča.

Video: Saša Obradović o emocijama zbog dočeka navijača Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽🏀⚽🏀

    13. januar 2023 | 09:53

    Делијама по навијању, кореографијама, песмама могу једино да парирају поједини навијачи из јужне америке...неки се труде, али једино им успева да нешто лоше ископирају...чак и химну не могу да смисле, него препевају песму дубровачких трубадура...шта рећи...

  • Nemanja

    13. januar 2023 | 13:29

    Nisi jedini Britancu...i celoj Areni jos zvoni u usima od Nedoooviicc Trojkaaaa

  • Ostoja

    13. januar 2023 | 13:03

    Ako ti jos zvoni a komentator si Evrolige prenesi Glinkmanu, nek da licence Zvezdi i Partizanu... Ipak imaju tradiciju, navijace a Glinkman to nit vidi nit cuje, jel nema pojma o kosarci vec samo o kesu... Nek lepo kaze koliko treba da mu damo i zavrsimo vise sa tim maltretiranjem!!! Ziveli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA