Atamanu prija poređenje sa Murinjom: "Kako da ne? Veliki sam njegov fan, nisam loša osoba, kulturan sam"

Čuveni košarkaški stručnjak konačno odgovorio o poređenju sa velikim Portugalcem

  • 2
Foto: Marko Jovanović, Tanjug - / AP

Košarkaška Evropa "gaji" posebnog trenera kakav je trenutno aktuelni dvostruki uzastopni osvajač Evrolige, Ergin Ataman, koji gde god da se pojavi izaziva dosta pažnje.

Bilo svojim interesantnim potezima ili izjavama na konferenciji za medije, Ataman je uvek neko o kome se priča danima po završetku utakmice. Zbog toga su ga mnogi uporedili sa Žozeom Murinjom.

On ne krije da mu to poređenje prija, o čemu je govorio za španski "RAC 1".

- Dopada mi se poređenje sa Murinjom. Veliki sam njegov fan. Svi znaju da ja nisam loša osoba, da sam kulturan, ali košarka je stvar mentaliteta. Morate da imate samopouzdanje, veru u sebe, igrače, stručni štab - poručio je Ataman.

Turski trener je sa Efesom osvojio mnogo toga, dve titule u Evroligi su tu, a on želi i treću.

- Bili bismo treći tim u istoriji sa tri titule, ako u tome uspemo, bio bi to najveći uspeh u Evroligi. Ipak, ja ne osećam pritisak zbog toga. Pokušaćemo, uradičemo sve da ispišemo istoriju. Imali smo mnogo poraza u prvom delu takmičenja, ali nismo daleko od vrha. Pun sam optimizma - rekao je Ergin.

Video: Težak meč, znamo šta se dešavalo sa Vasom: Gudurić pecnuo Atamana posle trijumfa Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca LJotic

    13. januar 2023 | 21:50

    Ti si svoju kulturu pokazao kad si pokojnog Marka Ivkovica Jagodu nazvao teroristom i kad je na jednoj utskmici koju je igrao Galatasaraj ne znam tacno s kim bio je minut cutanja za Marka Ivkovica Jagodu a navijaci Galatasraja su pevali nisi im nista reko a komentator vas je lepo opisao kad je reko navijacima Galatasaraja ocigledno nista nije sveto pa cak ni jedan ljudski zivot.

  • Oki

    13. januar 2023 | 19:06

    Ne lozi se imas 2 titule EL ima neko ko ima 9 EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA