Izgubio opkladu, pa pojeo žablje batake: Gurman O'Nil uživao u specijalitetu, sve progutao za tili čas

Čini se kao ukusno jelo

  • 3
Šakil O Nil, žablji bataci Printskrin: Twitter / BleacherReport

Šakil O'Nil je ostao upamćen kao jedan od najdominantnijih centara koje je košarka ikad videla. Po odlasku u penziju je ostao u ovom sportu, ali sada radi kao komentator, stručni konsultant i trudi se maksimalno da nasmeje publiku u svakoj situaciji, dok je sada morao da jede i žablje batake pred kamerama.

Naime, tokom jedne emisije "NBA on TNT", Šakil O'Nil je načinio opkladu sa Ernijem Džonsonom da će ukoliko ekipa koja se takmiči u NCAA ligi u američkom fudbalu, Džordžija Buldogs savlada TCU Hornd Frogs, uzeti i pojesti žablje batake u živom programu na televiziji.

Buldogsi su bili poprilično ubedljivi i slavili su sa 65:7, pa je i O'Nil morao da ispuni svoje obećanje. No, bivši košarkaš je prvo hteo da nasamari sve i doneo je piletinu, ali je brzo razotkriven.

Kako je veoma lako razotkriven, O'Nila je ovoga puta Erni Džonson dočekao sa pohovanim žabljim batacima, koje je progurao skoro pa u sekundi. Tokom jela, Šakil je nekoliko puta izgovorio i da je on "čovek od reči", iako nije bio baš pričljiv tokom jela.

Na kraju je tražio i od kamermana da dođe i snimi kako ništa nije ostalo u tanjiru.

Video: Šakil ONil napravio ludnicu u klubu u Dubrovniku: Tresla se tvrđava Revelin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • proverite

    14. januar 2023 | 17:32

    sta je ncaa.i koliko liga i konferencija ima za americki koledz fudbal

  • Vele

    14. januar 2023 | 09:40

    Neko to jede sa zadovoljstvom, a on što je izgubio opkladu.

  • #

    14. januar 2023 | 20:24

    flashscore.com odaberes americki fudbal ides na 1.9.2023. selektujes NCAA zatim Draw. ispod ncaa i godina umesto play off , promenis selektujes Main i onda mozes da vidis sve lige i konferencije za najbolje koledze i univerzitete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA