"Ako nemaš gde da spavaš, dođi kod brata": Nedović se našalio s Anđušićem zbog supruge i pesme na račun Zvezde

Nedović i Anđušić su prijatelji i od ranije, a to su sada pokazali

  • 17
Nemanja Nedović, Danilo Anđušić Foto-kolaž: MN Press, Twitter

Košarkaši Partizana su slavili protiv Baskonije sa 83:65 u 19. kolu Evrolige, ali je posle meča sve prošlo u znaku neumesne pesme Danila Anđušića, koji je poveo navijanje kojim vređa najvećeg rivala Crvenu zvezd, da bi se potom i sam igrač izvinio. Sada je čitava priča otišla i korak dalje, ali u šaljivom tonu.

Danilo Anđušić se izvinio putem svog Tviter profila, gde je ostavio poruku u kojoj ističe da je preterao, da nije znao šta radi i da se sve dogodilo pod naletom emocija. Navijači Crvene zvezde to nisu baš prihvatili najbolje, te su i sami krenuli da mu komentarišu da je sada prekasno.

U šaljivom tonu se javio i Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, koji je prvo ostavio kratki video snimak, iliti "gif", popularne pesme "Apologise", gde kaže - kasno je sad za izvinjenje. Nedugo zatim je emotikon u obliku srca, a onda je usledila i poruka Nedovića koja je nasmejala sve.

- Ako nemaš gde da spavaš, dođi kod brata - napisao je Nemanja, aludirajući na to da je supruga Danila Anđušića, poznata srpska strelkinja Ivana Maksimović, koja ne krije da "pripada" crveno-belom taboru, te često i posećuje utakmice ovog kluba.

Navijači su se javili i samo nastavili šalu, da bi se na kraju i Anđušić ponovo oglasio i odgovorio Nedoviću.

- Javljam se, ako mi ne uzme i telefon - napisao je Danilo i tako završio ovu prijatnu konverzaciju

Video: Stajaće ovacije Nedoviću kad je ušao u igru: Zvezdaši mu zahvaljuju za pobedničku trojku u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fgh

    14. januar 2023 | 13:57

    Bogu hvala da nismo isti

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    14. januar 2023 | 14:10

    Велика разлика у менталном склопу...тхе тројка после победе даје подршку видљиву целом свету младим момцима, а други ничим изазван (вероватно комплекс) чини што чини...паметном доста!

  • I STA CEMO SAD

    14. januar 2023 | 16:10

    Jedan je navijac Zvezde a drugi Partizana Jedan koristi vreme da da podrsku Ranjenim Srbima,a drugi da vredja totalno treci tim nevezan za to vece... HVALA TI BOZE STO NAVIJAM ZA ZVEZDU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA