Kraj za Bajića u Igokei: Mega "prelila čašu", ikona kluba iz Laktaša podnela ostavku posle tri sezone

U vrlo lošoj poziciji se nalazi Igokea ove sezone u ABA ligi

  • 0
Dragan Bajić selektor Makedonije Foto: MN Press

Navikli smo da gledamo Igokeu prethodnih sezona u samom vrhu ABA lige, pa je mnogim ljubiteljima košarke sigurno pomalo čudno kada vide da je klub iz Laktaša bliži zoni ispadanja nego plej-ofu ove takmičarske sezone.

Jučerašnji poraz od Mege kod kuće posle produžetka potvrda je činjenice da u Igokei nešto jednostavno ne štima. Ispali su košarkaši ovog kluba i iz Lige šampiona od Hapoel Holona, tako da je neko morao da "plati" ceh.

A to je bio Dragan Bajić. Trener Aleksandrovčana odlučio je da preuzme svu odgovornost na sebe i da napusti klub posle tri uspešne sezone provedene na mestu stratega kluba.

- U potpunosti preuzimam odgovornost za seriju loših rezultata u poslednje vreme u smatram da je ova odluka u ovom trenutku jedina ispravna. Hvala mom stručnom štabu, svima u klubu na poverenju i saradnji, ali smatram da je ovo jedini način da ekipa izađe iz krize u kojoj se nalazi - rekao je Bajić na konferenciji.

Igokea nakon ovog poraza stoji na skoru 5-9, a u narednom kolu ih očekuje duel sa Borcem u Čačku.

Video: Anđušić na koktelu poručio: Najlepša stvar u 2022. je to što sam se vratio u Partizan

(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA