≫ 

Zbog ovoga su Topiću potrebni minuti: Zvezdin biser debitovao za OKK Beograd i odmah "sasuo" 20 poena Duvanu

On će do kraja sezone igrati na pozajmici u ovom klubu, a odmah je krenuo da pokazuje svoj talenat

  • 4
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: ATA Images

Posle dosta dugih peripetija sa čitavom situacijom, Nikola Topić je otišao put OKK Beograda, gde je odigrao svoj prvi meč za ovaj tim i to u pobedi protiv Dunava - 108:74 u okviru 17. kola košarkaške Prve lige Srbije.

Nikola Topić se susreo sa dosta muke, trebalo je da ode u FMP na pozajmicu do kraja sezone, međutim, ABA liga je blokirala taj transfer. Štaviše, Zvezda se zbog čitave situacije mogla naći u mnogo većem problemu, pošto je Topić bio u Valensiji sa ekipom crveno-belih.

Valensija je tražila od Evrolige da ispita čitav slučaj, ali je žalba odbijena i Zvezda je prošla bez posledica, dok je ekipa iz Španije poslala i novu žalbu, no Topić je u međuvremenu otišao put OKK Beograda.

On je debitovao za ovu ekipu i to u prvoj postavi, gde je bio rame uz rame sa iskusnim Predragom Samardžiskim i Nenadom Miljenovićem. Topić je na terenu proveo 26 minuta i 30 sekundi, a u tom periodu je zabeležio 20 poena uz neverovatan šut iz igre - 7/9. Mladi plejmejker je šutirao trojke 4/5. Izuzev poenterskog učinka, Topić je zabeležio i četiri skoka i dve asistencije.

Dobar je bio i mladi Hrvat, Andrija Jelavić koji je postigao 21 poen, ali je prikupio i 12 skokova za 30 minuta na parketu.

Standings provided by Sofascore

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    15. januar 2023 | 18:15

    Sramota je da nema mesta za njega u Zvezdi svakog mladog igraca salju po pozajmicama bitno da Holand briljira

  • Marko bg

    15. januar 2023 | 22:11

    Pa zar on nije u Fmp-u???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA