Alimpijević dobio "stotku" od Gudurića i ostalih: Fenerbahče dominantan, ni "d" od derbija u Turskoj

Očekivali su mnogo više, ali nisu mogli

  • 0
Marko Gudurić Foto: MN Press

Košarkaši Fenerbahčea su poprilično ubedljivo slavili protiv Bursaspora, koju sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, u 15. kolu turske Superlige sa 100:84, čime su pokazali ko trenutno gospodari tamošnjom košarkom.

Fenerbahče je posao obavio već tokom prvog poluvremena, kada je uspeo da ode na dvocifrenu razliku. Već na poluvremenu su žuto-crni iz Istanbula imali prednost od 15 poena razlike, pa su samim tim i mogli mirnije da uđu u nastavak.

Treća deonica je donela još veću razliku, posle 30 minuta, Fener je na svom kontu imao 20 poena razlike, te je poslednjih 10 minuta bilo čisto "otaljavanje" posla.

Bursa je malo konsolidovala svoje redove i odigrala je tek poslednju četvrtinu kako treba, ali je bilo prekasno za nekakvo čudo.

Najefikasniji u redovima Fenerbahčea bili su Hejs i Vilbekin sa po 17 poena, dva manje je dodao Motli, dok su po 13 imali Gudurić i Mahmutoglu. Kod Burse je prednjačio Bitim sa 17 poena, 14 je dodao Ogast, Dudžinski je imao 13, dok su Nidam i Klemons dodali 12, odnosno 11 poena.

Standings provided by Sofascore

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA