Bajern doživeo epsku bruku, Trinkijeri psovao na konferenciji: "Ovo je najgora stvar za mene, osramoćeni smo"

Nekadašnji trener Partizana krajnje neraspoložen nakon što ih je Rajzen Ludvigsburg dobio sa čak 96:68

  • 2
andrea trinkijeri Foto: MN Press

Bruka, šamar, dno... Odavno Bajern nije bio ovako ponižen u Nemačkoj kao što je to bilo juče na gostovanju Rajzen Ludvigsburgu gde su poraženi sa čak 28 poena razlike - 96:68.

Nikoga nije odmarao Trinkijeri u odnosu na mečeve Evrolige, zbog čega je ovaj poraz još teži po Bavarce. Zbog toga kaže da mu je ovo bio ubedljivo najteži momenat u karijeri u Nemačkoj.

- Za mene je ovo najgora stvar koja se dogodila za mojih šest i po godina rada u Nemačkoj. Osramoćeni smo, ovo je dno, teško je progutati sve ovo. Možemo na to da gledamo i kao na susret sa realnošću. Pričamo o tome da smo umorni, tačno je da je ovo treća nedelja u kojoj igramo tri meča, ali žao mi je, za to mi se je*e. Mi smo ovde da igramo košarku, da poštujemo ovaj dres i da damo sve na terenu, to nismo uradili - izjavio je Trinkijeri.

Šta će sada biti? Trinkijeri je rekao da će morati da sedne i razgovara sa ekipom. Nešto očigledno mora da se promeni kod Bavaraca.

- Ovakve utakmice mogu da preokrenu sezonu, jer imate izbor, možete da vidite šta treba da radite i kako to da uradite. To je jedina opcija koju imamo u ovom momentu. Imali smo užasan dan, niko od igrača nije pronašao način da igra. Nije bilo energije, ni intenziteta - rekao je Trinkijeri.

Od naših igrača, Ognjen Jaramaz je postigao svega četiri poena za 13 minuta na parketu, dok Vladimira Lučića, kaptiena tima, nema na terenu zbog povrede.

Video: Jaramaz: Luča mi je bio mentor, s Trinkijerijem nije bilo problema, lakše sam se adaptirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    16. januar 2023 | 12:56

    Од свега што неког чини добрим тренером, најбоље му иду језици, псовке и шлихтање навијачима....

  • Cubaka

    16. januar 2023 | 15:05

    Grobari i dan danas zale za ovim prodavacem magle a nisu svesni da bi prosli isto kao Bajern, zavrtali bi im usi redom ko stigne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA