Kratak boravak Brodzijanskog u Partizanu: Slovačkog centra već nazad traži bivši klub?

Moglo bi vrlo brzo da dođe do rastanka

  • 6
Vladimir Brodzijanski Foto: MN Press

Košarkaši Partizana mogli bi sezonu da nastave bez jedne od najnovijih akvizicija - Vladimira Brodzijanskog. Nije tajna da se slovački centar slabo snašao u Beogradu pod okriljem Željka Obradovića i da se već dugo priča o njegovom statusu.

Lokalni španski mediji pišu da bi on mogao da se vrati u Huventud, za koji je nastupao relativno skoro, a koji želi da ga vrati u ACB ligu i za Evrokup.

On je bio član Huventuda od 2020. do 2022. godine i bio je jedan od najboljih igrača ekipe u Evrokupu u sezoni 2021/22 kada je postizao 12,3 poena uz 3,8 skokova po utakmici i 58,5% uspešnosti na šutu za dva i 47,6% za tri poena.

Ove godine počeo je u turskom Bahčešehiru, potom je potpisao tromesečni ugovor sa Partizanom, a deluje da neće doći do njegovog produžetka, iako je Željko Obradović nekoliko puta ostao "zakopčan" po tom pitanju.

Samo pet utakmica je odigrao Brodzijanski u Evroligi i imao učinak od 2,2 poena i 1,4 skoka po meču. Poslednje minute upisao je još 13. decembra.

Video: Anđušić na koktelu poručio: Najlepša stvar u 2022. je to što sam se vratio u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA