≫ 

"Zoran Savić nas tužaka Evroligi": Čović optužio direktora Partizana

"To nam klubovi sami kažu", tvrdi prvi čovek crveno-belih

  • 35
Nebojša Čović Printskrin: TV Happy

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u sredu ujutru na "TV Hepi" gde je, pored političkih tema, govorio o aktuelnoj situaciju u taboru crveno-belih!

Pre svega o situaciji sa Fakundom Kampacom i trenutnim problemima sa Evroligom, a u međuvremenu je upro prstom i na direktora Partizana Zorana Savića.

- Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu neregiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentirali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te ne alizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića - rekao je Čović i dodao:

- Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup… Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar.

- Imamo još šest utakmica koje Kampaco neće moći da igra u Evroligi, vraćaju nam se igrači polako iz povreda. Biće bolje kada budemo seli i popričali sa nekim čelnim ljudima iz Evrolige. Kada nas budu upoznali i popričali sa mnom, mislim da će da im bude jasno da su u zabludi u odnosu na ono kako nas pojedinci opanjkvaju. Sve se radi da se Zvezda skine sa prvog mesta. To nije nikakav problem, ali na terenu, sportski.

Video: Čarobnjak Kampaco bacao magije po Morači: Zvezda pregazila Budućnost usred Podgorice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    18. januar 2023 | 13:56

    Ovaj covek je neverovatan, izadje covek iz evrolige, kaze da nisu dostavili papire kako treba inace nebi mogli nikoga da registruju cak ni ove sto su dosli pre Kampaca. I on opet izadje na tv i kaze kako neko iz Partizana ima nesta protiv njega. A verovatno ce navijaci Zvezde da mu poveruju

  • Ognjen

    18. januar 2023 | 14:32

    Ne valjaju: Vujosevic, Danilovic, Obradovic, Bodiroga, Ostoja, Savic a samo on ispravan. Koliko je dobar druga nema.

  • Cv

    18. januar 2023 | 13:44

    Ovaj opet krenuo da provocira grobare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA