≫ 

Nedović spušta tenzije: "Anđušić nije spavao kod mene, nije ga izbacila žena"

Nastavio je bek Zvezde da se šali sa svojim velikim prijateljem

  • 14

Nemanja Nedović u dobrom raspoloženju čeka gostovanje Želgirisu u 20. kolu Evrolige, a pre priče o samoj utakmici, novinare je interesovalo i kakav je bio epilog šaljivog dopisivanja na račun Danila Anđušića, nakon njegovog ispada kada je poveo uvredljivu pesmu na račun Crvene zvezde.

- Jel spavao Anđušić kod tebe? - upitan je Nedović.

- Nije, nije, očigledno se snašao. Nije ga izbacila žena, očigledno nije - našalio se bek Zvezde i onda pojasnio svoje dopisivanje sa Anđušićem, koji je inače njegov veliki prijatelj.

- Svako će to da shvati kako želi. On je moj prijatelj, malo smo se našalili i to je to - rekao je Nedović, a onda se osvrnuo na gostovanje u Kaunasu.

- Osećam malo tu težinu utekmice, naročito na način na koji je trener pričao i kako je priprema, svesni smo da brejk u Kaunasu može mnogo toga da nam donese. Bila je teška utakmica ovde, uz Armani možda i najteža u prethodnom periodu. Veoma su čvrsta ekipa, nema nekoga da se ističe poenima i skokovima, dosta dobro igraju zajedno, očekujem još težu utakmicu nego u Beogradu i ako ispoštujemo sve što smo se dogovorili, imaćemo lepu priliku - zaključio je Nemanja Nedović.

Podsetimo, Zvezda gostuje Žalgirisu u petak od 19.00.

Video: Pogledajte u kakvoj su formi košarkaši Crvene zvezde: Trening pred meč protiv Monaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    18. januar 2023 | 18:19

    Andjušić je jednostavno franjevac, i od njih ne može da se očekuje kultura, ljudskosti, patriotizam i moral. Time što je skandirao "kurva ciganska" je prvenstveno uvredio svoju suprugu koja je legenda Zvezde i prava dama, a onda i sve Srbe.

  • Srećno

    18. januar 2023 | 19:35

    U Kaunasu!

  • Miki

    18. januar 2023 | 19:59

    Ovaj Nedovic previse seiri.Opet ce se povrediti i gledati sa klupe kosarku samo zato sto ce ga bog kazniti za gluposti koje prica.Neka igra kosarku, a ne kao Kalimero (njegov gazda) da stalno cvili ko napusteno kuce.Igraj kosarku i cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA