≫ 

Duško Ivanović opet kritikovao Petruševa: "Dobar je bio, ali preko koga je Ulanovas pogodio one dve trojke?"

Ruku na srce, trener Zvezde je bio u pravu kada se tiče odbrane u poslednja dva napada

  • 9
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda je pretrpela veoma neugodan poraz u Litvaniji od Žalgirisa sa 71:66, iako su praktično imali dobijen meč. Poraz je došao na najgori mogući način, preokretom u poslednjim trenucima, gde je Ulanovas pogodio dve trojke protiv Filipa Petruševa.

Trener Crvene zvezde zbog toga je bio i poprilično nezadovoljan izdanjem svog centra, iako je on bio najbolji pojedinac meča sa 16 poena, no, ta odbrana je ono što je zasmetalo Dušku Ivanoviću.

Novinari u Litvaniji su upitali Duška Ivanovića da prokomentariše nastup svog centra, istakavši njegovu statistiku, a trener Zvezde je istakao da je to dobro, ali potom i on upitao nešto novinare, gde su oni ostali bez reči.

- Da, on igra dobro, ali ko je pogodio poslednje dve trojke u poslednja dva napada? Ko je čuvao Ulanovasa? Pa Petrušev - rekao je Ivanović, dok su novinari ćutali.

Sličnu izjavu je trener imao i posle pobede nad Monakom, takođe zbog istog igrača, kada je centar imao identično dobru partiju, ali je i tada Ivanović rekao da je imao samo statistiku, ali da je "loše igrao".

Video: Filip Petrušev posle razbijanja Monaka: Nema opuštanja, ritam je ubitačan, čeka nas ABA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    20. januar 2023 | 21:34

    Nedovic ti je bio najbolji igrac Zalgirisa. Cisto polaganje fula. Markovic bacu lopte u aut. Vildoza loptu ne moze ubacit u teren. Petrusev zadnja tri meca igra najbolje. Jedini domaci igrac sto vrijedi i moze napredovati. Naravno i Lazarevic. Kuzmic.Lazic.Markovic.Dobric,Mitrovic drugaklasa igraca.

  • Zlatko Psihopata

    20. januar 2023 | 21:33

    Nisam gledao utakmicu ali sam vidio taj posljednji sut koji je ubacio preko Petruševa i siguran sam da je Petrusev tu odigrao dobru odbranu. Ovaj je pogodio kao što u svi Litvanci pogađaju kad ih hoće. Možda i van balansa.

  • Siki

    20. januar 2023 | 22:53

    Jesam partizanovac ali je ovaj Ivanovic trenercina,izvukao je iz ove zvezde sve sto se moglo izvuci iz svakog pojedinca i ne znam kome bi to jos poslo za rukom mada mislim da ni zvezda ni partizan nece proci u top 8.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA