≫ 

Frka u Los Anđelesu: Rmpalija Adams se zaletao na NFL legendu, držala ga trojica, Lebron "kucao" iz besa

Bilo je svega u noćas odigranom meču između Lejkersa i Memfisa

  • 0
stiven adams Foto: twitter/cjzero

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Memfisa noćas su odigali izuzetno uzbudljiv duel u "Crypto.com" Areni koji je završen tesnom pobedom domaćina rezultatom 122:121. Pobedu "Jezerdžijama" doneli su Rasel Vestbruk sa 29 poena, Lebron Džejms sa 23 i Denis Šruder sa 19.

Ali o utakmici se ne priča toliko koliko o incidentu sa poluvremena i generalno o tenziji koja je obeležila gotovo čitav tok meča.

Na poluvremenu je umalo došlo i do fizičkog obračuna pojedinih navijača Lejkersa iz prvih redova sa gostujućim igračima i njihovom užom pratnjom, u kojoj je bio i otac zvezde Memfisa Dža Morenta - Ti Morent.

Varnice su, ipak, krenule od košarkaša gostiju Dilona Bruksa i nekadašnjeg NFL igrača, člana kuće slavnih i trostrukog osvajača Superboula Šenona Šarpa. On je sedeo u prvim redovima i žustro dobacivao Bruksu, ovaj mu je odgovorio, ali je galamdžju Šarpa konkretno pošao da "ućutka" gorostasni centar Grizlija Stiven Adams. Čim je Novozelanđanin krenuo ka Šarpu oko njega su se stvorili članovi stručnog štaba gostiju i krenuli da odvlače centra Memfisa nazad.

Nije došlo do fizičkog kontakta ali je tenzija bila velika jer je gužvi i podizanju temperature na kraju doprineo i otac Dža Morenta koji je dobacivao NFL legendi pa ih je obojcu obezbeđenje izvelo iz hale. Vratili su se tek kad je počelo drugo poluvreme.

Inače, Morentov otac neodoljivo podseća na poznatog muzičara i producenta Ašera.

Bilo je potrebno nekoliko minuta da se usijane glave odvoje jedne od drugih i da se strasti koliko toliko primire kako bi igrači pošli ka svlačionicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights)

Ni na terenu nije bilo ništa manje napeto, kao da se nervoza sa poluvremena prelila i na same igrače, a posebno nervozan i iziritiran ponašanjem gostujućih igrača bio je Lebron Džejms. Njega je kamera uhvatila kako prigovara igraču gostiju Dezmondu Bejnu. Dža Morent pokušava da ga urazumi, ali Lebron niej odustajao, iz nekog razloga bio je vrlo ljut na Bejna i to je želeo svima da stavi do znanja.

A pogledajte Džejmsov odgovor na provokacije iz protivničkog tabora.

U njegovom stilu - snažno je prikucao posle istrčane kontre!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA