Obradović na oprezu pred Studente: "Imali smo težak meč protiv njih u Beogradu, moramo biti dobri"

Trifunoviću je u glavi i meč sa Valensijom od pre par dana

  • 1
KK Partizan - KK Olimpijakos Foto: MN Press

Košarkaši Partizana večeras idu na gostovanje u Podgoricu, gde će im protivnik biti veoma neugodna ekipa Studentskog centra koja se bori za plasman u plej-of (19.30, Arena Sport Premium 1).

U najavi meča, trener Željko Obradović ističe susret iz prvog dela sezone kada su se Studenti držali sve do samog kraja.

- Igramo protiv tima koji igra veoma dobru košarku. Ovde su u prvom delu sezone odigrali zaista odličnu utakmicu. Vraćajući se u nazad, prošle godine smo imali zaista veoma tešku utakmicu protiv njih na njihovom terenu. Idemo sa idejom da nas ponovo očekuje veoma teška utakmica i da moramo odigrati veoma dobro ako mislimo da pobedimo - rekao je Obradović.

Prvotimac Partizana, Uroš Trifunović koji igra sve bolje, dodaje da ekipa mora da da sve od sebe, pogotovo posle slabe partije u Valensiji.

- Ekipa koju nismo toliko lako pobedili kod kuće. Imamo jedan trening da se spremimo za njih. Moramo dati sve od sebe, pogotovu da pokažemo reakciju nakon poraza protiv Valensije i da se spremimo za ono što nas čeka nakon ove utakmice - objasnio je Trifa.

Video: Ataman prozvao Željka Obradovića: Pitajte njega što nije pustio Papapetrua za Grčku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cameroon Drukersi

    22. januar 2023 | 10:09

    Samo tako "rumeni" napali ih da daju sto vise koseva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA