≫ 

Da li je Milojević odgovorio Đuroviću: "Znao je Obradović šta mu treba, ali nekada dovodiš najbolje što možeš"

Trener Golden Stejta objasnio je da nije bilo realno da svi iz krema evropske košarke dođu u Partizan

  • 17
dejan milojević Foto: MN Press

Mnogo bure u javnosti je pre nekoliko dana podigla izjava čuvenog trenera Vladeta Đurovića, koji je izjavio da "Partizan možda ima veći budžet od Zvezde" i da je "Željko Obradović možda mogao da dovede bolje igrače u klub".

Potpuno drugačije mišljenje ima nekadašnji igrač crno-belih, a sada pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa, Dejan Milojević, koji je u podkastu "Talks and Folks" istakao da je zbog činjenice da je Partizan prethodno igrao Evrokup nije mogao da računa na najbolje.

- Skoro sam sa nekim pričao o momentu kada se Obradović vratio u Partizan. Kada je počeo prelazni rok, on je znao šta mu treba, ali je pitanje da li je mogao da dovede te igrače u tadašnji Partizan, koji je tada još bio u Evrokupu. Taj tim verovatno ne bi izgledao onako kako je izgledao da je on imao drugačiji izbor. Nekada dovodiš najbolje što možeš, iako znaš da to nije savršeno, ali jednostavno nije moglo drugačije - objasnio je Milojević.

Trener Golden Stejt Voriorsa komentarisao je i aktuelnu situaciju sa ekipom Partizana, objasnivši da je učešće u Evroligi velika stvar.

- Ove godine je tim bolji, sledeće će biti još bolji. Sada Partizan igra u Evroligi i samo učešće u tom takmičenju čini veliku stvar. Neki igrači jednostavno neće da igraju Evrokup. Nisu tu pare bitne, oni jednostavno hoće da ostanu na nivou takmičenja Evrolige - dodaje trener Golden Stejta.

Video: Beli i Miloje su NBA šampioni: Bjelica sa ćerkom na podijumu, Milojević u zagrljaju Drejmonda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red

    22. januar 2023 | 10:47

    Izgovori... Da nije mogao ne bi došao. Kupio je 7 najboljih slobodnih stranaca, i cedi ih kao suvu drenovinu. Svaka utakmica im traje 2 sata jer se 10 puta gleda snimak na njegov zahtev.

  • Kole

    22. januar 2023 | 11:55

    Partizan je tada za EK oteo dvojicu igraca Milanu, Milano nije mogao da se nosi sa Partizan u smislu finansija (reci Mesine). Tako da ova prica odmah pada u vodu, da ne pricamo da je doveden igrac iz startne petorke Barselone, kapiten Panate, itd.

  • 1389

    22. januar 2023 | 10:42

    Šta priča ovaj, pa zna li on da klub sutra može da se ugasi zbog te eurolige...nismo mi FMP, da menjamo ime i adresu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA