≫ 

Gde je i šta radi Nemanja Bjelica?

I dalje čekamo njegove prve minute na parketu ove sezone u Fenerbahčeu

  • 2
Nemanja Bjelica Foto: Tanjug/AP

Osvojio je NBA prsten, a onda bukvalno nestao. Velika većina ljubitelja košarke pita se šta se dešava sa Nemanjom Bjelicom, koji je na početku ove sezone potpisao ugovor sa Fenerabahčeom, a od tada nije upisao nijedan jedini minut na terenu.

Misterija se nadvila nad njegovim boravkom u Istanbulu, koju je delimično pokušao da razreši Dimitris Itudis na konferenciji za medije. On je bio planiran da se vrati još za meč protiv Burse, ali je tada osetio bol u Ahilovoj tetivi, koji ga je ponovo stavio van stroja.

Nekako se začarani krug povreda samo nastavio za Bjelicu, a Itudis je rekao da ni sam nema odgovor na to šta se dešava i da je glavna osoba koja može da odgovori na ovo pitanje - klupski lekar.

- Prava osoba za odgovor na ovo pitanje je timski lekar. Poslednje što mi je rečeno bilo je da je veoma blizu povratka u tim na treninge. Međutim, osetio je nešto u Ahilovoj tetivi, a sada se to detaljnije ispituje. Pod normalnim okolnostima bio bi uključen u tim posle ove utakmice, ali sada ostaje da vidimo kada će se vratiti - ostao je nedorečen Itudis pre oko sedam dana.

U međuvremenu je stiglo i saopštenje turskog kluba, koje podrobnije objašnjava da se Bjelica ekipnim treninzima vraća naredne sedmice.

- Nemanja Bjelica radio je po individualnom planu i programu već neko vreme i planirano je bilo da bude uključen ekipnim treninzima ove sedmice. Međutim, osetio je problem u nozi, koju je prethodno povredio tokom individualnog rada. Odmah su urađene potrebne analize i kontrole i ispostavilo se da ima otok u regiji listarekli su u klubu.

Konačno ćemo ga videti na kolektivnim treninzima naredne nedelje, a nadamo se uskoro i na terenu.

- Naš igrač sada prati režim oporavka kako bi se uklonio otokom. Njegovo stanje se prati svakodnevno i planirano je da počne sa ekipnim treninzima naredne sedmicedodao je Fenerbahče.

Video: Kapućinooooo! Bjelica pivo presekao kafom dok je proslava titule još u toku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stane

    22. januar 2023 | 14:14

    Neverovatan karakter i moral. Kada više nije bilo mesta u NBA vratio već prebogat i povređen u klub koji ga je lansirao da im uzme jos para

  • Siki

    22. januar 2023 | 14:06

    Ne radi nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA