Delije su ga obožavale, a sad je napravio i odličan debi: Kvinsi Miler se predstavio publici na najbolji način

Napravio je ogroman pad, ali očigledno i dalje uživa u košarci

  • 0
Kvinsi Miler Foto: MN Press

Kada god se potegne tema stranaca koji su prošli kroz Zvezdu, ali i srpsku košarku, neizostavno je ime Kvinsija Milera. Ovaj Amerikanac je posle Zvezde otišao u Makabi, gde je i krenuo njegov srmoglavi pad u karijeri, a sada nastupa u drugoj ligi Japana za "SiHors Mikavu".

On je već stigao i da odigra dve utakmice za novi klub, a igrom slučaja, obe su bile protiv istog rivala - Nigate.

Na debiju, Kvinsi Miler se i sjajno predstavio publici i postigao je 24 poena, dok je uspeo da napravi i po jednu blokadu, asistenciju i ukradenu loptu. On je bio najbolji pojedinac svoje ekipe, dok ga je pratio i Davante Gardner sa 19 poena, iako je njihova ekipa poražena sa 93:73.

Međutim, uspela je Mikava da im se revanšira samo dan kasnije. Slavili su sa 81:79, ali je Miler ovde malo zakazao. Postigao je samo osam poena, a najbolji ovoga puta je bio upravo Davante Gardner sa 33 poena, čime je i najzaslužniji za trijumf svog tima.

Podsetimo, Miler je tek pre nekoliko dana (20. januara) i stigao u ovu ekipu, a u svojoj karijeri je igrao još za Crvenu zvezdu, Benfiku, Bamberg, Taujan Arčilend, Benfiku, Nacional, Konverg, Detroit, Sakramento Kingse, Denver Nagetse...

Video: Stef Kari pukao trojku sa pola terena i pogodio: Spektakl u Bostonu u reprizi NBA finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA