≫ 

Radonjić ne odustaje od top 8, najavio "bombastično" pojačanje: Stiže mu igrač kojeg je Zvezda "jurila"

Trener Panatinaikosa otkrio da je pred pragom Atinjana novo ime

  • 3
Šabaz Nejpijer, Nikola Jokić Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Košarkašima Panatinaikosa ne "cvetaju ruže" u Evroligi ove sezone, ekipa je u donjem delu tabele sa vrlo malim izgledima da se do kraja regularnog dela umeša u borbu za mesto u Top 8. Radonjićev tim je definitivno podbacio, ali ne odustaje - iz tabora Atinjana najavljuje se novo veliko pojačanje.

Crnogroski trener otkrio je večeras, posle tesne pobede u domaćoj ligi protiv Lavrija u gostima 86:84, da je "pronašao igrača kojeg očekuje da stigne u toku naredne nedelje".

Grčki mediji su saznali da se radi o Amerikancu Šabazu Nejpijeru koji je letos dugo bio na meti Crvene zvezde.

- Nadam se da ćemo imati sa nama novog igrača već ove nedelje. Pronašao sam ga, postoji jedno ime na listi, nadam se da će uskoro biti sa nama - rekao je Radonjić posle meča.

Nejpijer je poslednji put u Evropi igrao za Zenit, i ostavio je sjajan utisak, međutim povreda skočnog zgloba, potom i invazija Rusije na Ukrajinu i isključenje ruskih timova iz takmičenja, dovelo je do toga da se Šabaz vrati u domovinu.

Tamo takođe blista u NBA "Dži-Ligi" u dresu Meksiko Siti Kapitansa. 

Na poslednjoj utakmici protiv razvojnog tima Golden Stejt Voriorsa Nejpijer je briljirao sa 36 poena i definitivno je neko ko može mnogo da doprinese da rezultati Panatinaikosa budu bolji.

Nejpijer je u NBA karijeri igrao za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu, Vašington, upisoa je 345 utakmica u najjačoj ligi u kojima je, u proseku po meču, beležio 7.1 poena, 2.5 asistencije 1.9 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    23. januar 2023 | 01:58

    E moj Radonjiću, šta si ti pronašao nesrećo?! PREPISUJEŠ mrčo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA