≫ 

Zvezdin biser ne prestaje da blista u OKK Beogradu: Topić briljirao, ali Samardžiski promašio pobedu

Nažalost, njegov iskusniji saigrač nije mogao da položi loptu za pobedu

  • 0
Nikola Topić Foto: MN Press

Nikola Topić je nastavio da pokazuje zašto je jedan od najvećih talenata srpske košarke, pa je pružio i još jednu veoma dobru partiju sa velikim brojem poena, ali je njegov OKK Beograd ubeležio poraz protiv Mladosti iz Zemuna - 80:79.

Ekipa Mladosti iz Zemuna je na ovaj način došla do osme pobede u poslednjih devet utakmica, te se nalaze na skoru od 10-9, dok je OKK Beograd prekinuo svoju seriju pobeda i sada se nalazi na 9-10 u prvenstvu Srbije.

OKK Beograd je bio dosta dobar, bolji rival tokom većeg dela utakmice, ali su popustili u drugoj polovini poslednje deonice, da bi i Amerikanac iz Zemuna, Džonatan Dejvis, promašio dva bacanja za overu pobede. To je pružilo priliku OKK Beogradu, ali je Samardžiski promašio polaganje za pobedu u ovom duelu.

Nikola Topić je bio maestralan a sa 22 poena, uz koje je dodao i tri skoka i pet asistencija, ali je meč završio nešto ranije zbog pet faulova. Najefikasniji na meču je bio gorepomenuti Dejvis sa 24 poena, koji je bio i centralna figura meča.

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA