Neverovatan potez Zvezde: Na zvaničnom sajtu stavili časovnik koji odbrojava do debija Kampaca u Evroligi

On baš "bode" oči, jer se nalazi na samom vrhu, odmah ispod glavnog menija

  • 12
Fakundo Kampaco Foto: MN Press / KK Crvena zvezda - Printscreen

Navijači Crvene zvezde ne mogu da dočekaju debi Fakunda Kampaca u Evroligi, a očigledno da ni u klubu ne vlada ništa drugačije raspoloženje.

Jer, odmah kada uđete na zvaničan sajt crveno-belih, na njegovom vrhu ispod glavnog menija dočekaće vas ogroman časovnik koji odbrojava dane, časove, minute i sekunde do prve utakmice na kojoj će Argentinac moći da zaigra u Evroligi, a to je gostovanje Bajernu u Minhenu.

Do tog momenta je trenutno preostalo nešto više od 37 dana, a do tada će Delije moći da gledaju svog miljenika i jedno od najvećih pojačanja u istoriji isključivo u ABA ligi. To znači da ga nećemo gledati ni na večitom derbiju u petak, zbog čega vlada velika žal u crveno-belom taboru.

Pored časovnika nalazi se i Kampacova slika iza koje je velikim slovima napisano #FreeFacu, što je hešteg koji je postao viralan širom interneta, u kojem se traži od Evrolige da skrati ograničenje i prestane sa kažnjavanjem Fakua.

Odbrojavanje, KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda / Printscreen

Pokazao je Fakundo koliko je važan u igri Zvezde u ABA ligi gde u proseku beleži neverovatnih 15 poena na pet odigranih utakmica do sada uz 3,6 skokova i 2,4 asistencije. U derbiju sa Cedevita Olimpijom u ponedeljak, završio je meč sa 19 poena uz pet skokova i pet asistencija.

Video: Kampaco za 4 sekunde pretrčao od koša do koša i pogodio u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    24. januar 2023 | 14:10

    Kad istekne vreme zvezda nece biti ni blizu kombinacije za top 8 tako da lova drzana bacena i zavrsila u pogresne dzepove kao i uvek.

  • Oki

    24. januar 2023 | 17:48

    Koliko ste jadni i mali klub pa u Partizan Real i Barsa da im dodje Lebron ne bi to radili. 😂😂😂😂

  • Milenko

    25. januar 2023 | 17:42

    Ovo im je opravdanje za tolike bacene milijone eura...drzavnih para ima drzava lovu pa mogu i za po sezone aba lige da trose par milijona ..svaka cast..to je Srbija nepitam koliko kosta .. A igrac nevredi ni pola od toga..ali njima drzavni novac nije bitan.nema veze ...dace tata jos para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA