≫ 

Lebronova druga mladost u 38. godini: Kralj ubacio trojkaški rekord karijere u glatkom porazu od Klipersa

Igra Kralj kao nekad, ali slabo ga drugi prate

  • 0
lebron džejms Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Los Anđeles Klipersa naneli su poraz Lejkersima u gradskom derbiju odigranom protekle noći u "Crypto.com" Areni - 133:115.

Iako je meč u potpunosti pripao Lenardu, Džordžu, Pauelu i družini, slavu je pokupio legendarni Lebron Džejms koji je u 38. godini upisao rekord karijere po broju ubačenih šuteva za tri poena.

Devet trojki (iz 14 šuteva) isporučio je Kralj u mrežicu Klipersa, zbirno doneo je Lejkersima 46 poena, ali slabo i gotovo nikako su njegov ritam pratili ostali, otud je i rezultat takav kakav je na kraju.

Lejkersi su i dalje lišeni pomoći Entonija Dejvisa.

Posle meča Lebron je skromno ocenio svoju igru i u superlativu pričao o partiji rivala.

- Uspeo sam da ubacim neke šuteve veeras i pokušao da nas održim u igri. Ali Klipersi su zaista dobra ekipa. Posebno su dobri u šutu za tri poena, a večeras su to pokazali - rekao je Džejms koji je psolednjih nekoliko minuta meča presedeo na klupi jer je rezultatski, tada još, meč bio rešen.

Lejkersi ostaju u donjem delu tabele Zapadne konferencije sa učinkom 22-26, dok su Klipersi sada peti sa odnosom pobeda i poraza 26-24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA