≫ 

Zoran Savić pričao o Kampacu, a pomenuo i Tea: "Neverovatno je kako ga je Zvezda potpisala, doveo bih Miloša"

Sportski direktor Partizana je gostovao u italijanskom podkastu, gde je pričao o ovim stvarima

  • 35
Zoran Savić

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda i Partizan su ove sezone već igrali dva meča i oba su pripala aktuelnom šampionu ABA lige. Novi derbi je veoma uskoro (petak, 27. januar, 19.00), a čini se kao da se i polako "krčka" atmosfera pred ovaj meč, dok je sada i Zoran Savić iz crno-belog tabora gostovao u podkastu u Italiji.

Savić je bio gost podkasta "Sport klub", gde je pričao o Evroligi, prvenstveno o meču Armanija i Virtusa iz Bolonje, ali nije mogao da prođe i bez pominjanja Fakunda Kampaca, igrača Zvezde koji nije registrovan za Evroligu.

- Promenili su dosta igrača, drugi će se menjati. Našli su finansije, i dalje mi izgleda neverovatno kako su mogli da potpišu Kampaca - istakao je Zoran Savić.

U nastavku razgovora su ga Italijani upitali i o Milošu Teodosiću, srpskom plejmejkeru, koji već nekoliko sezona igra u Virtusu iz Bolonje. Savić je tu dao i jednu malo zagonetnu izjavu, gde je rekao da bi voleo da ga vidi u svom timu.

- Miloš Teodosić ima neverovatnu viziju na parketu, razume šta se dešava na terenu čak i pre nego što se stvari dogode. Ne možete od njega da tražite da igra presing po celom terenu i da pogađa najbitnije šuteve u isto vreme. Ima neke greške, ali kada je najbitnije, on pogađa. Skariolo ga koristi vrlo dobro, daje mu odmor, tako da čuva svežim za finiš sezone. Doveo bih ga u tim koji vodim, volim igrače koji obožavaju da igraju košarku. Mnogi samo trče i skaču, on razume igru, čak i kada izgleda kao da se tek sada probudio. Može da ubaci 30 poena, ali i da promeni utakmicu u dva poteza - zaključio je Savić

Podsetimo, nedavno je i predsednik Crvene zvezde istakao da je Zoran Savić čovek koji je "tužakao" Zvezdu Evroligi, te da klub zbog njega i ima kaznu, koja je mogla biti i drastičnija.

Video: Navijači Zvezde vređaju sportskog direktora Partizana Zorana Savića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg.

    25. januar 2023 | 19:45

    Zoran Savic, zivi od mesetarenja po evropi i neosnovsno blacenje zvijezde. Zato ga mnogi ne smatraju za ozbiljno. Ko ga plati vise toga lobira !

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    25. januar 2023 | 19:44

    Само исфрустрирани и искомплексирани цинкаре...👏👏👏 Савићу

  • Somi

    25. januar 2023 | 19:34

    Mrš cinkaro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA