≫ 

Ivanović pred derbi u Evroligi: "Navijači Partizana su bili dobri u Areni, ali mislim da su Zvezdini bolji"

Crvena zvezda je upisala 10, a Partizan 9 pobeda u dosadašnjem delu Evrolige

  • 37

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će po drugi put u istoriji odmeriti snage u Evroligi, i to, ovog petka od 19 sati u meču 21. kola. 

Pred ovaj duel, u kojem će crveno-beli će biti domaćini, trener Zvezde Duško Ivanović je istakao da njegov tim očekuje velika utakmica. .

- Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom velićanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utkamici, Zdravstveno stanje je dorbo. martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman za sutra.

Ivanović je istakao da dva tima ne mogu previše da iznenade jedan drugog.

-Sigruno je da će biti iznenađenja. Znate šta, danas su ekipe toliko spremne da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada. Posle toga se ekipa odmah prilagodi.

Ekipe Zvezde i Partizana deli jedna pobeda na tabeli, a strateg crveno-belih ističe da se time ne opterećuje.

- Ne razmišljamo o tome. Ovo je za nas još jedna utakmica u Evroligi. Rekao sam, pre svega, želim da moji igrači uživaju.

Posebnu pažnju Ivnaović je posvetio navijačima dva tima, o kojima je pohvalno govorio.

- Ja sam posle utakmice u Areni zaista pohvalio navijače Partizana jer su bili dobri, bila je jedna dobra atmosfera. Ja mislim da su naši navijači bolj i i to bi trebalo sutra da pokažu.

Video: Branko Lazić: Derbi dobija ekipa koja više želi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    26. januar 2023 | 18:27

    Професоре, ред би био да и трећи пут одучиш Жоца и његову легију странаца...милина је гледати како наши плешу по терену док они изгубљено тумарају по хали...

  • realno

    26. januar 2023 | 18:04

    Naravno da su Zvezdini navijaci bolji i to dosta. Oni navijaju tokom cele utakmice. A grobari se ni ne cuju kad gube jedino kad vode

  • Zvezda

    26. januar 2023 | 19:02

    Što se košarke tiče, grobari mnogo bolje navijaju, u fudbalu su to delije, svidjelo se to nekome ili ne. Kada je derbi, tu su negdje i jedni i drugi, ali delije posustaju tokom mečeva protiv ostalih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA