≫ 

Crtice iz grotla Pionira: Ovacije za Peru Antića, Borjan ludovao sa sinom, derbi privukao i Radmanovića

Svi bodre Ivanovićev tim

  • 2
poznati na derbiju zvezde i partizana Foto: MN Press

Drugi evroligaški večiti derbi Zvezde i Partizana privukao je veliki broj poznatih sportskih imena, zvezdaša, pod svodove hale "Aleksandar Nikolić".

Navijači su sa posebnim žarom pozdravili nekadašnjeg igrača kluba u dva mandata Peru Antića, koji je po ulasku u halu, na svoje veliko zadovoljstvo, dočekan ovacijama navijača.

Barem devedeset odsto hale je klicalo njegovo ime, što je u dobroj meri bio i znak podrške za košarkaša koji je nedavno doživeo malu neprijatnost u Skoplju. Makedonac se našao na udaru navijača u svojoj zemlji, jer je na meču MZT-a nosio dres Delija, pa je i zbog toga dobio pojačane aplauze od navijača Zvezde.

Pored Antića, utakmici prisustvuju i nekadašnji košarkaški reprezentativac, bivši igrač zvezde i brojnih NBA timova Vladimir Radmanović koji se inače retko pojavljuje na utakmicama, te bivši član francuske košarkaške selekcije Roni Turijaf. U prvim redovima je i legendarni Zoran Moka Slavnić, ali i već redovno prisutni na mečevima Zvezde, fudbaler Nikola Maksimović.

Posebnu pažnju privlačio je golman crveno-belih Milan Borjan koji sa sinom sve vreme živo bodrio košarkaše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA