Ljubav koja nema zaborava: Jokić i usred sezone našao vremena da svrati do štale, slika se deli na mrežama

Odavno je Nikola poznat kao neko ko voli konjički sport

  • 0
Nikola Jokić, Trke konja u Somboru Foto: Milena Đorđević

Vrlo je dobro poznato koliko Nikola Jokić vremena posle sezone posvećuje konjičkom sportu. Može se reći da mu je to nakon košarke i naravno svoje supruge i porodice, druga ljubav, što je još jednom dokazao u manjoj pauzi tokom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama.

Njegov Denver večeras u idealnom terminu za naše prilike, od 21.00 čas, igra protiv Filadelfija Seventisikersa, a Nikola je vreme do tog meča iskoristio kako bi posetio jednu od štala, povodom čega se pohvalila jedna gospođa koja je održava.

Na Fejsbuk stranici "Tetrick Racing" pojavila se fotografija Jokića zajedno sa jednim od grla, a u komentaru je istaknuto da je Nikola naročito insistirao da se slika zajedno sa njim.

- Ne dolazi svaki dan profesionalni košarkaš u Balis Daver Daun (ime štale, prim. aut). Nikola Jokić je svratio i tražio sliku sa Staner Višom (ime grla, prim. aut), kako je on rekao, belim konjem. Kada stanemo jedno do drugog, ja sam mu samo do laktova - napisali su iz ove štale oduševljeni što ih je posetio dvostruki MVP.

Ova fotografija je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a Jokić je nakon toga iskoristio vreme da poseti i porodicu i druži se sa mališanima, još jednom dokazavši svoju veličinu van terena.

Video: Jokić slavio pobedu svog grla kao trijumf Denvera: Sreća Somborca posle napete trke na hipodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA