≫ 

Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi, drug Englez bio u neverici: "Kakva Premijer liga, ovo je ludilo"

David Vujanić poveo je svog prijatelja iz Engleske, a malo je reći da je ovaj bio oduševljen

  • 0

Košarkaši Partizana savladali su sinoć Crvenu zvezdu u drugom večitom derbiju u Evroligi (78:79), posle čega je došlo do poravnanja ekipa po skoru na tabeli. I jedni i drugi su više nego živi kada je borba za plasman u Top 8 fazu u pitanju.

Utakmici je prisustvovalo dosta poznatih ličnosti, a tu je bio i David Vujanić, poznati Jutjuber koji inače živi u Engleskoj i većinski prati fudbal i Premijer ligu. Kaže da je ovo bilo posebno iskustvo, a poveo je i druga Engleza sa sobom u Beograd.

- Doveo sam druga iz Londona, iz Engleske, brat je prvi put na derbiju, na košarkaškoj utakmici - rekao je Vujanić, a onda se javio njegov prijatelj:

- Neverovatno, ovako nešto nisam nikada ranije iskusio. Ma, kakva Premijer liga, šta je to uopšte?! Kakva Premijer liga?! Ovo je to, ovo je prava stvar.

David Vujanić Foto: Telegraf.rs / Printscreen

Istakao je David da je ovo za njega bilo jedno posebno iskustvo, pošto mu je to bio prvi derbi koji prati uživo iz Beograda iz dvorane.

- Ovo je bio moj prvi košarkaški derbi koji sam gledao u Evroligi, a i generalno uživo. Ne može da se poredi ništa, ni fudbal. U Pioniru je stvarno specijalno, eto čuli ste i Engleza. Nikada nije ništa slično doživeo, ali nisam ni ja.

Kod njega ostaje žal što Zvezda nije slavila, pošto je poznat kao veliki navijač crveno-belog tima.

- Dobro, to se zna. U Areni je bio zadnji sekund, ovde nije, to je sport. Ja bih voleo da prođu obe ekipe za srpsku košarku. Ludnica, stvarno ludnica.

Video: Igrači Partizana izašli na bis sa Grobarima, navijači skakali s Lesorom i vređali Čovićevu suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA