≫ 

Savršeno poluvreme Denvera: Jokić i družina ubacili 73 poena, Embid najefikasniji, ali Somborac pleše

Posle 24 minuta igre MVP lige na svom kontu ima 16 poena, 4 skoka i 5 asistencija

  • 2

Košarkaši Denvera potvrdili su reputaciju drugog najboljeg tima lige i u meču sa Filadelfijom u gostima gde nakon poluvremena vode rezultatom 73:58!

Ovoliki broj poena rezultat je sjajnog šuterskog izdanja svih aduta Majka Melouna, trojkaški rafal od samog starta stizao je iz ruku Majkla Portera Džuniora, Džamala Mareja, Nikole Jokića, Bounsa Hajlanda i ostalih.

Čak deset trojki iz 17 pokušaja ubacili su gosti, od toga je Porter ubacio četiri iz pet šuteva, a Jokić dve iz dva pokušaja.

Srpski centar igra kao i uvek sjajno, poluvreme je završio sa 16 poena, 4 skoka i 5 asistencija i polako ide ka novom tripl-dablu.

Na drugoj strani, briljira i Džoel Embid sa 19 poena i 11 skokova, prati ga Džejms Harden sa 14 poena, ali malo ko još u timu Doka Riversa daje značajniji doprinos da se uđe u egal borbu sa vrlo raspoloženim i raspucanim Nagetsima.

Jokić je, za kraj poluvremena, garnirao svoju odličnu partiju nesebičnom asistencijom ka Gordonu koji je iskoristio serviranu loptu Somborca i spustio je kroz obruč, kao pečat savršenog poluvremena lidera Zapada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A taman smo ga svi gledali

    28. januar 2023 | 23:56

    Jokić je odigrao katastrofalno! Odbrana mu je bila 0...mada i 0 je solidno tako nije čak ni 0. Embid mu je ubacio 47 poena i skidao mu sve lopte s glave,pogadjao s distance,lomio ga kao dete zvečku... Volim Jokića i stalno ga pratim al ovo je odigrao užasno!

  • Aleksandar

    29. januar 2023 | 09:11

    Jokić je ponižen u duelu sa Embidom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA