≫ 

Mornar uvertira Partizanu za dupli evropski izazov, Obradovića brine raspored: "Neverovatan ritam, nije lako"

Crno-beli umerni, ali zadovoljni razvojem situacije pred nove utakmice

  • 2
Željko Obradović Foto: MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović istakao je da njegova ekipa mora da pripremi utakmicu protiv Mornara kao i protiv svakog drugog tima koji zaslužuje maksimalno poštovanje.

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova dočekuju ekipu Mornara u okviru 17. kola ABA regionalne lige.

Duel sa Baranima za Partizan nailazi posle iscrpljujuće borbe sa Zvezdom u derbiju u okviru Evrolige, a poslužiće i kao uvertira za nove velike izazove u elitnom evropskom takmičenju, protiv Asvela i Žalgirisa u razmaku od dva dana.

- U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Potom sledi u utorak Asvel ovde, i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako. Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama - izjavio je Obradović.

Bek crno-belih Aleksa Avramović je dodao da ekipu čeka vrlo važna utakmica.

- ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni - zaključio je Avramović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumenko

    29. januar 2023 | 12:09

    Rumeni za evropu ne brini tu je Savic i Bodiroga da malo poguraju ako ne ide sut.

  • Dejan

    29. januar 2023 | 01:21

    Ove izjave igraca Partizana govore koliko je neinteligentan kako na terenu tako u uzjavama.Pa ko gura ovoga 29 godisnjeg coveka koji je obican balvan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA