"Sada će za Virtus igrati Teo i Šengelija": Ivanović uočio dve velike pretnje po Zvezdu na meču u Bolonji

Crvena zvezda gostuje sutra od 21.00 čas crno-belima iz ovog grada

  • 7
Duško Ivanović Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 21.00 čas u Italiji imaju prvo od dva gostovanja protiv timova iz ove zemlje. Protivnik će im biti nezgodni Virtus, koji se uključio u borbu za mesto u Top 8 fazi, za šta se bori i crveno-beli tim.

Ovaj meč dolazi posle poraza od Partizana u večitom derbiju u Evroligi, ali i pobede u ABA ligi nad FMP-om u Železniku tokom jučerašnjeg dana. Gust raspored se nastavlja, što može da bude glavobolja za trenera Duška Ivanovića.

- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih košarkaša - Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici - dodao je Ivanović.

Pobeda bi Zvezdu ponovo stavila na "nulu", odnosno klub bi imao podjednak broj pobeda i poraza. Košarkaš Luka Mitrović kaže da neće biti lako doći do trijumfa u Bolonji.

- Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italiji, ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru - poručio je Mitrović.

Slično mišljenje deli i Nikola Ivanović, koji tvrdi da je klub u potpunosti okrenut ka meču u Bolonji.

- Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji... Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim - podvlači Ivanović.

Video: Ivanović: Svi imamo loših strana, videćemo sutra da li ćemo ih pronaći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    30. januar 2023 | 14:06

    Ajmo komsinice samo jako do pobede, ne zelim da na kraju mnogo zaostajete za partizanom i evropskim kremom...

  • Srbin

    30. januar 2023 | 14:41

    Sad će Teo da išamara ove limenke iz železnika

  • Gg

    30. januar 2023 | 15:43

    ZVEZDA LE 🔴⚪ ovi dobili prvi derbi pola koša razlike i busaju se, treba im čestitati ovo će im biti jedini derbi koji su dobili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA