≫ 

Originalna ideja: Evo kako će igrači Zvezde izaći na teren u čast Siniše Mihajlovića

Kako je najavljeno iz kluba, svi će na teren izaći sa podignutom kragnama na dresu

  • 2

Milan Borjan, Radovan Pankov i Strahinja Eraković, prvotimci Crvene zvezde, pozvali su navijače najtrofejnijeg srpskog kluba da dođu u subotu na Marakanu kako bi se oprostili od legende kluba Siniše Mihajlovića.

Zvezda u subotu od 16 časova dočekuje Vojvodinu na otvaranju prolećnog dela sezone, a taj meč će definitivno biti u centru pažnje zbog Mihajlovića.

- Nadam se da će naši navijači doći u što većem broju da se oprostimo pre svega od jednog dobrog čoveka i legende našeg kluba. Na nama igračima je da damo sve od sebe, da pobedimo i da se tako oprostimo od naše legende. Nadam se da će stadion biti pun - poručio je kapiten Borjan, dok izjave Pankova i Erakovića možete pogledati u videu na početku teksta.

Uprava kluba je, inače, odlučila da časti navijače u besplatno otvori kapije stadiona, dok će svi igrači na teren izaći sa podignutim kragnama  na dresu u Mihinu čast!

- Veliki Miha je legenda koju zvezdaši nikada neće zaboraviti! S ljudske strane smo već utvrdili maksimum Siniše Mihajlovića, a s obzirom na to da je Crvenu zvezdu dečački voleo i tamo gde to nije bilo tako lako, te da je to svaki put sa ponosom isticao, može se reći da je i njegovo zvezdaštvo bilo posebno. Bio je idol generacije, čovek za koga su čak i najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno - šampion.

- Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo ispuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Dođite na utakmicu protiv Vojvodine da zajedno pokažemo koliko je Miha voljen. Ulaz na meč će biti besplatan. Za Zvezdu, Za Mihu - poruka je iz Zvezde.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Video: Uz aplauz hiljada ljudi, Siniša Mihajlović ispraćen na večni počinak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume...mnogo je

    31. januar 2023 | 22:51

    Kako može biti originalna kada je to Nole već učinio?

  • Miroslav

    1. februar 2023 | 07:52

    Otvorimo kapije stadiona , ulaz besplatan .... kakav nacin da dodje 8 hiljada ljudi ...Zvezdo na sta si spala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA