≫ 

Nova nestvarna dominacija Jokića i tripl-dabl za pobedu: Navijači bili u neverici zbog dva magična poteza

Denver se ovom pobedom učvrstio na prvom mestu zapadne konferencije

  • 5
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Nikola Jokić je odigrao novu čudesnu partiju, ostvario je novi tripl dabl i doneo Denveru novu pobedu, kojom su učvrstili prvo mesto na zapadnoj konferenciji u NBA ligi.

Ovoga puta je Jokićeva "žrtva" bio Nju Orleans, protiv kojeg je Denver slavio sa 122:113, a kojem je ubacio 26 poena uz 18 skokova i 15 asistencija! Imao je Jokić odličan procenat šuta racionalno je trošio lopte, podredio se ekipi i razigravao je maksimalno.

Denver je ovom pobedom pobegao Memfisu na čelu tabele i sada ima skor od 35 pobeda i 16 poraza, tri pobede više od Grizlisa na drugom mestu.

Imao je Jokić ponovo i neke fenomenalne poteze koji su oduševili navijače u NBA.

Komentatori su bili u neverici kada je jednom fintom u prodoru prevario dva igrača i pogodio uz faul. Publika se hvatala za glavu u čudu šta je sve u stanju da izvede Jokić, dok su komentatori ovo nazvali "košarkaškom poezijom".

Neizostavne su bile i njegove neverovatne asistencije kao i lopte koje "imaju oči", pa je tako i jednim dodavanjem iza leđa ponovo oduševio publiku i komentatore, kao i navijače širom sveta.

Džamal Marej je u redovima Denvera bio najefikasnji sa 32 poena, 5 skokova i 6 asistencija, a njega i Jokića su ispratili i Kaldvel-Poup s i Aron Gordon sa po 15 poena, kao i Majkl Potrter Džunior sa 13 poena.

Pogledajte i sve poteze Jokića:

Video: Kao da ima oči na leđima: Maestralna asistencija Jokića za brutalno zakucavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mario

    1. februar 2023 | 09:44

    Jedno slabije poluvreme protiv Filadelfije i odmah pljuvačina.A igrao rovit zbog zadnje lože to valjda nije bitno.Ovog Embida prvi put tako ukakulo protiv Jokića i eto nas pljuvača,takvi smo mi šta ćeš!!!

  • embid

    1. februar 2023 | 07:48

    kick his ass

  • Vodolijax

    1. februar 2023 | 06:51

    A kad se igra za reprezentaciju onda isto budu nestvarni poeni...........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA