≫ 

Teška provokacija Evrolige, Grobari i Delije poludeli: Da li su uopšte svesni šta su objavili?

Objava Evrolige je izazvala na stotine komentara navijača

  • 40
Košarka Partizan Crvena Zvezda Grobari Delije Navijači 2 Foto-montaža: Marko Jovanović, MN Press

Zvanična stranica Evrolige objavila je na društvenim mrežama pobednika 22. kola "Fantazi menadžera", a sama objava izazvala je veliku požnju i pokrenula nove polemike među navijačima. 

Naime, odabranu petorku koja je pobedila u igri čine: Panter, Tavares, Klajburn, Beron i Tompson. Kada je reč o izmenama, u timu pobednika su: Musa, Biliga, Jaramaz, Trifunović i Vokap. Pobednik runde sakipio je 201.35 poena i ništa ne bi bilo problematično da ime igrača fantazija nije registrovano kao "KK Vesna Čović" i da se nije našlo na zvaničnoj stranici takmičenja.

Vrlo brzo po objavi, navijači iz Srbije su videli o čemu je reč pa su usledile brojne reakcije sa obe strane. Navijači Partizana su ovo dočekali sa oduševljenjem uz desetine komentara u kojima likuju i smeju se. Trebalo i napomenuti i to, da su nekoliko sati posle objave, administrratori stranice svoj "post" i obrisali.

Ova objava dolazi u momentu kada su odnosi Evrolige i Crvene zvezde "zahladneli" zbog registracije Fakunda Kampaca i ne ide u pravcu normalizacije odnosa između dve strane.

Postavlja se pitanje, da li iko u Evroligi, i među administratorima igre, proverava imena koja se registruju, kao i njihovu konotaciju koja može biti, u najmanju ruku, uvredljiva?

Da podsetimo, nedavno je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović održao konferenciju za medije na kojoj je izneo kritike na račun čelnih ljudi, govorio o odnosima koje klub ima sa Evroligom, kao i o  problemima koji su nastali u vezi sa registracijom Fakunda Kampaca.

Evroliga KK Vesna Čović Foto: Instagram.com/euroleague

Video: Čović otkrio zbog kojih igrača i trenera je kažnjena Zvezda i koliko im se dugovalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    2. februar 2023 | 18:27

    Nema tu greške niti je sporno, Evroliga je samo dobro obaveštena, Nebojša Čović je gazda crvene zvezde (fmp2) a Vesna je gazda Nebojši tako da je naziv kk Vesna Čović ispravan!

  • crni

    2. februar 2023 | 18:17

    Ahahahahhahhahahhahha pa ovo nije normalno !!!!

  • Djape

    2. februar 2023 | 18:11

    Polivajjj evroligooo ahahhahahahahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA